Jessie J og Channing Tatum:

Slik avslører hun nytt brudd

Lykken mellom stjerneparet skulle altså ikke vare - denne gangen heller.

AV OG PÅ: Jessie J og Channing Tatum har ikke hatt et knirkefritt forhold. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB
AV OG PÅ: Jessie J og Channing Tatum har ikke hatt et knirkefritt forhold. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å holde tunga rett i munnen når det kommer til popstjernen Jessie J (32), hvis egentlige navn er Jessica Ellen Cornish, og skuespilleren Channing Tatum (40).

Paret har nemlig siden romantikken oppsto høsten 2018 befunnet seg på skjelvende grunn.

Et år etter at de ble et par, tyder det meste på at de to gikk fra hverandre. Begge delte triste innlegg i sosiale medier i kjølvannet av bruddrykter i tabloidpressen.

Av og på

En måned senere kom imidlertid kontrabeskjed fra den glansede delen av pressen - de to skulle ha funnet tilbake til hverandre.

Det bekreftet de også selv med et intimt bilde iført enhjørningshatter. Paret dukket også opp på den røde løperen sammen, for første gang.

I april i år ble det imidlertid meldt om nok et brudd mellom paret. Også da var det anonyme kilder som uttalte seg, men kjærlighetserklæringen til Cornish ble kort til senere fjernet fra Instagram. Tatum skal også ha dukket opp på den eksklusive datingappen Raya.

Det tok imidlertid ikke mange ukene før kjærligheten blomstret igjen. I forbindelse med Tatums 40-årsdag i april delte popstjernen et bilde av ham i krystallklart vann, og en kjærlighetserklæring skrevet under.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer