Rosie Huntington-Whiteley:

Slik avslører hun graviditeten

Babylykke for stjerneparet.

GRAVID: Jason Statham og Rosie Huntington-Whiteley blir foreldre for andre gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
GRAVID: Jason Statham og Rosie Huntington-Whiteley blir foreldre for andre gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Rosie Huntington-Whiteley (34) og Jason Statham (54) har vært kjærester i over 11 år. Under Golden Globe Awards i 2016 avslørte duoen også at de hadde forlovet seg, men noe bryllup har det foreløpig ikke blitt.

Året etter forlovelsen kom nok en hyggelig nyhet fra det britiske skuespiller-paret; de ventet sitt første barn sammen. Og sommeren 2017 fikk de en liten sønn.

«Vår lille mann har kommet! Jack Oscar Statham ble født lørdag 24 juni», delte supermodellen den gang på Instagram.

Blir mamma igjen

Torsdag kveld avslører den tidligere Victoria's Secret-modellen at vesle Jack Oscar (4) nå skal bli storebror.

«Taaa daahhh!!» skriver Huntington-Whiteley sammen med emneknaggen #Runde2 som tekst til en bildekarusell hvor hun viser frem ti ulike antrekk. På det aller siste viser hun stolt frem sin voksende babymage.

Rosie Huntington-Whiteley og action-helten Jason Statham, kjent fra filmer som «Snatch» og «Fast & Furious», har vært et av Storbritannias mest profilerte kjendispar i flere år.

De deler sjelden ting fra privatlivet, men 34-åringen gjorde et lite unntak for å hedre forloveden på farsdagen i år.

«Hvordan kan jeg beskrive kjærlighet som dette?! Gratulerer med farsdagen @jasonstatham. Vi elsker deg», skrev hun som tekst sammen med dette søte bildet av far og sønn:

Bryllup ingen hast

For to år siden åpnet hun seg også opp om morsrollen.

- Jeg synes Jack er verdens søteste og jeg har lyst til å skrike det ut fra alle takterrasser. Å være mor er en fantastisk reise av mange opp- og nedturer. Hver eneste dag er det nye utfordringer og nye triumfer, fortalte hun til People den gang.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Og til tross for at stjerneduoen har vært forlovet i fire år, så har de heller ikke noe hastverk med å gifte seg.

- Det kommer til å skje, men vi har vært så fokuserte på jobbene våre i lang tid, og så ble Jack født. Vi snakker definitivt om det og gleder oss, men det er heller ikke en stor prioritet for oss. Vi er så lykkelige allerede, forklarte hun høsten 2018 til People, og la til:

- Jeg tror det blir gøy å gjøre det når babyen har blitt litt større slik at han kan være involvert i bryllupet.

LES OGSÅ: - Vi holdt det hemmelig en stund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer