Slik avslører Britney sin sexy nyhet

Popstjernen gir en «teaser» til sitt nyeste prosjekt på Instagram.

SEXY DEBUT: Popstjernen har tidligere gjort suksess med blant annet en egen parfymeserie. Nå prøver hun seg med sin aller første undertøyskolleksjon - en nyhet hun annonserte med dette sexy bildet onsdag.  Foto: Stella Pictures
SEXY DEBUT: Popstjernen har tidligere gjort suksess med blant annet en egen parfymeserie. Nå prøver hun seg med sin aller første undertøyskolleksjon - en nyhet hun annonserte med dette sexy bildet onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Britney Spears (32) har i løpet av sin karriere fått erfare at ivrige fans nok gjerne skulle kommet under huden på henne.

Og nå kan det ønsket nesten gå i oppfyllelse for «Work Bitch»-sangerens tilhengere.

Denne uken avslørte Britney nemlig at hun lanserer sin helt egen undertøyskolleksjon med flere sexy undertøyssett.

Popstjernen slapp nyheten på sin egen Instagram-profil onsdag, da hun delte et sensuelt bilde av seg selv iført ett av settene fra kolleksjonen.

«Kommer veldig snart... The Intimate Collection, av undertegnede. Bare en smakebit på det som kommer», skriver Britney til Instagram-bildet.

På bildet er den ferske designeren iført et undertøyssett bestående av en sort BH og en matchende truse med høyt liv, begge deler med gjennomskinnelige partier.

- Enhver kvinne bør føle seg selvsikker og vakker i alt hun ifører seg. Mitt siktemål er å skape plagg som er både sexy, luksuriøse og komfortable på samme tid, forteller Britney Spears om kolleksjonen ifølge E!News.

I alle størrelser

«Toxic»-sangeren har samarbeidet med kjeden CHANGE om kolleksjonen, som vil bli tilgjengelig ekskusivt på Asos.com i en måned, skriver ContactMusic. Kjøpesentere og spesialbutikker vil også føre kolleksjonen for det europeiske markedet.

I tillegg til feminine undertøyssett, vintageinspirerte korsetter og kimonoer, vil kolleksjonen inneholde avslappede plagg som trøyer og shorts i bomullsjersey.

Detaljer som blondekanter, silkebånd, heklekanter og broderier bidrar til å gi kolleksjonen særpreg og luksusfølelse. BHene vil være tilgjengelig i størrelse A til J, i likhet med andre undertøysserier hos CHANGE.

Kolleksjonen, som har fått navnet The Intimate Britney Spears, slippes i USA og Canada 9. september - mens Europa følger 26. september.

LES OGSÅ: - Sorry, jeg glemte tunga, Miley