David og Victoria Beckham:

Slik avkrefter superparet bruddryktene

Feiret 19 års bryllupsdag i romantiske omgivelser.

FORELSKET: David og Victoria Beckhams ekteskap er av den uvanlige sorten i kjendisverdenen, da de har holdt sammen i hele 19 år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: David og Victoria Beckhams ekteskap er av den uvanlige sorten i kjendisverdenen, da de har holdt sammen i hele 19 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneduoen David (43) og Victoria Beckham (44) har i flere år blitt utsatt for utallige bruddrykter, og så seg forrige måned nødt til å gå ut og avkrefte spekulasjonene en gang for alle.

- Det hele er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte en representant til People.

I går hadde paret bryllupsdag, og dagen ble feiret med en romantisk middag i Paris. Merkedagen ble foreviget med et bilde de begge delte på Instagram.

Den tidligere fotballproffen mimret tilbake til dagen for 19 år siden da de ble mann og kone, og delte samtidig en kjærlighetserklæring til Victoria.

«For 19 år siden var jeg kledd i lilla fra topp til tå. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, verdens beste kone og mamma. Elsker deg», skrev han blant annet under bildet.

43-åringen refererte til antrekket de to hadde på seg under bryllupsfesten i 1999 - der David hadde en lilla dress som matchet konas lilla kjole.

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen sparte ikke på kruttet da de feiret den store dagen 19 år senere, og ifølge news.com.au, var middagen av den dyre sorten.

Spesielt vinen de bestilte var av den eksklusive sorten, og ifølge nettstedet skal en flaske koste nærmere 80 000 norske kroner.

Saken fortsetter under bildet.

EKSKLUSIV: Duoen holdt ikke tilbake da de feiret den store dagen, og bestilte en spesielt dyr vin. Foto: Skjermdump / Instagram / Victoria Beckham
EKSKLUSIV: Duoen holdt ikke tilbake da de feiret den store dagen, og bestilte en spesielt dyr vin. Foto: Skjermdump / Instagram / Victoria Beckham Vis mer

Både David og Victoria delte opptil flere bilder fra middagen på sosiale medier, og det så ut som de to hadde en over gjennomsnittet romantisk feiring i den franske hovedstaden.

- Vi har det gøy sammen

Den britiske stjerneduoen, som har barna Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) og Harper (6) sammen, fremstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i kjendisverdenen - der langt ifra alle ekteskap varer livet ut.

FAMILIE: David og Victoria har fire barn sammen. Her er Victoria avbildet med de tre yngste. Foto: Splash News
FAMILIE: David og Victoria har fire barn sammen. Her er Victoria avbildet med de tre yngste. Foto: Splash News Vis mer

I 2017 delte klesdesigneren hemmeligheten bak deres lykkelige ekteskap i et intervju med nederlandske Vogue, gjengitt av Contactmusic.com.

Samtidig sendte hun et stikk i egen retning der hun hintet til at hun alltid ser misfornøyd og sint ut på bilder.

- David og jeg har det veldig gøy sammen, og jeg hadde absolutt ikke vært gift lenger hvis jeg var så miserabel som jeg ser ut på noen av disse paparazzi-bildene, sa hun i intervjuet.

Oppturer og nedturer

Det var i 1997 at David og Victoria Beckham møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt for den kjekke Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier, og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni i Irland.

FORLOVET: En stolt og lykkelig Victoria viser frem forlovelsesringen hun fikk av David da han fridde i 1998. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: En stolt og lykkelig Victoria viser frem forlovelsesringen hun fikk av David da han fridde i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar i fjor avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

- Vi har fornyet ekteskapsløftene våre etter at vi giftet oss første gang. Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs.

Han kunne også fortelle at et ekteskap består av både oppturer og nedturer, og at det ikke alltid er fryd og gammen i Beckham-huset.

- Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, delte han åpenhjertig med lytterne.

LES OGSÅ: Slik holder han seg i toppform

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer