Slik avkrefter hun graviditeten

George Clooneys nye kjæreste har ikke spor av kul på magen.

SIXPACK MOT GRAVIDITET: Stacy Keibler  viste frem magen sin på Twitter og stopper med det alle graviditetsrykter for nå... Foto: Twitter
SIXPACK MOT GRAVIDITET: Stacy Keibler viste frem magen sin på Twitter og stopper med det alle graviditetsrykter for nå... Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: George Clooney (51) og Stacy Keibler (32) har vært på romantisk ferie på ferieparadiset til George i Nord Italia. Det fikk babyryktene til svirre, og spesielt ett bilde fikk det til å se ut som Keibler var gravid.

Nå slår den tidligere fribryteren tilbake mot ryktene. Hun publiserte nylig et bilde av seg selv med bar mage på treningsstudioet.

Der var magen flat og muskuløs. Selv sa hun ingenting om graviditeten, men bildet taler for seg selv.

Paret ser mer intime ut og glade i hverandre for hver dag som går. Stacey har tidligere sagt hun ønsker seg barn med Clooney. Men dilemmaet for Keibler, er at George selv har sagt han aldri burde få barn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: George Clooney arrestert    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer