Slik avkrefter hun bruddryktene

Miley Cyrus la ut bilder av seg selv med forlovelsesringen på fingeren.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste ukene har det versjert rykter om at Miley Cyrus (20) og Liam Hemsworth (23) har brutt forlovelsen som de to inngikk i fjor sommer

Hemsworth har den siste tiden vært i hjemlandet Australia, mange mil borte fra sin unge forlovede - som stadig har blitt observert uten den eksklusive vintage-ringen fra 1800-tallet.

Men nå gjør Miley alle negative rykter til skamme.

Onsdag denne uken la hun ut et bilde av seg selv på Twitter ikledd en grå «onezie», og med den gigantiske diamantringen på ringfingeren:

«Det er et «onezie»-party (for én)!», skrev hun og hentydet til antrekket - men det var derimot det faktum av at hun har tatt på seg ringen igjen som vekker størst oppsikt.

Noen av ryktene vil nemlig ha det til at Hemsworth skal ha hatt en affære med «Mad Men»-stjernen January Jones (35), etter at de to møttes på en fest i forbindelse med forrige måneds Oscar-utdeling.

Hollywood-blogger Perez Hilton (34) hevdet tidligere samme måned at Miley på sin side hadde vært utro med «Gossip Girl»-kjekkas Ed Westwick (25) - noe hun gikk ut og tok sterk avstand fra.

LES OGSÅ: Notorisk utro Tiger Woods falt for skialpinist


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer