Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Slik avkrefter de bruddryktene

Liam svarer indirekte på spekulasjonene med en ny video.

BRUDDRYKTER: Liam Hemsworth har fått fansen til å lure på om ryktene om at han og Miley Cyrus har avlyst bryllupet egentlig stemmer. Foto: Skjermdump fra Liam Hemsworths Instagram Story
BRUDDRYKTER: Liam Hemsworth har fått fansen til å lure på om ryktene om at han og Miley Cyrus har avlyst bryllupet egentlig stemmer. Foto: Skjermdump fra Liam Hemsworths Instagram Story Vis mer

Stjerneparet Miley Cyrus (25) og Liam Hemsworth (28) møttes under opptakene av dramafilmen «The last song» i 2009, og de ble et par både i filmen og i det virkelige liv.

Etter flere år med mye frem og tilbake i forholdet, bekreftet Miley, under «The Ellen DeGeneres Show» i 2016, at de igjen var forlovet.

Tidligere denne uken gikk spekulasjonene om at bryllupsplanene har blitt lagt på is.

Bruddrykter

En kilde OK! Australia hadde snakket med, ifølge Metro, fortalte nemlig at forholdet mellom de to angivelig var på kollisjonskurs.

- Hun ville egentlig ikke gifte seg. Det har vært tydelig for alle andre, bortsett fra Liam, hevdet kilden, og la til at Liams familie tidligere har bedt han om å få opp øynene, men at han stolte for mye på Miley.

- Han vil ha barn og slå seg til ro, det var ikke helt det Miley hadde planer om. Han er knust, hevdet kilden videre.

Innledningsvis uttalte ikke duoen seg om disse bruddryktene, men nå har Liam avkreftet det hele - i hvert fall indirekte.

Avkrefter ryktene

Miley Cyrus overrasket fansen da hun nylig slettet samtlige av sine bilder og videoer på sin offisielle Instagram-konto. På kontoen var det også flere bilder av henne og Liam som ble slettet.

Da begynte fansen å spekulere på om det var problemer mellom paret. Hun har over 76 millioner følgere, mens Liam «bare» har 10 millioner.

Mens «Hanna Montana»-stjernen har fjernet alt, er kjæresten fremdeles aktiv på Instagram. Og i går la han ut en videosnutt der som definitivt får folk til å tvile på ryktene om at det spøker for bryllupsplanene.

På Instagram Story har «Hunger Games»-stjernen lagt en video hvor han og Miley kjører bil sammen. Den har også blitt lagt ut på Mileys fankonto på Instagram.

- De er fremdeles sammen, og de har bare prøvd å være mer private rundt forholdet sitt. De har tilbrakt mye tid i Nashville den siste tiden, men kommer ofte til Malibu for å være sammen med familien, forteller en kilde til E!Online.

Hverken Miley eller Liam har kommentert bruddryktene utover videosnutten som viser at de så avgjort fortsatt er i hverandres liv.

Mye frem og tilbake

Helt siden paret møtte hverandre i 2009 og innledet et forhold, har de vært mye frem og tilbake.

Etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen sin i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og Miley, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Men rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og Liam kunne røpe at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, fortalte han om forholdet til GQ magazine i mai 2016.

I 2016 bekreftet de som nevnt at de hadde forlovet seg for annen gang.

#spicy

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Det siste bildet Liam har lagt ut på Instagram av de to er fra mars. Kilden som hevdet at bryllupet var avlyst, nevnte også at paret visstnok ikke har vært sammen den siste tiden.

Imidlertid ble de to avbildet sammen ute i Los Angeles for en måned siden, ifølge Splash News.

LES OGSÅ: «Paradise»-profil klar for ny omstridt realityserie