Slik avgjøres «Farmen»

Her får du svaret.

VINNEREN KÅRES: Neste uke blir det klart hvem som vinner «Farmen 2010». Hvem tror du det blir? Foto: TV 2
VINNEREN KÅRES: Neste uke blir det klart hvem som vinner «Farmen 2010». Hvem tror du det blir? Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Neste uke er det klart for den store finaleuka i årets «Farmen» på TV 2. Der skal Silje Trosten Johnsen (23), Lillian Lund Jonassen (52), Linn Hege Andersen (21) og enten Simon Fjeld Mengaaen (21) eller Leif Birger Mækinen (53) kjempe om en hytte og bil i den knalltøffe konkurransen.

Hvem håper du at vinner årets «Farmen»? Ta avstemmingen til høyre!

Så langt har det vært én deltager som hver uke har måttet ta den tunge turen ut av programmet. Med andre ord blir det intensivt når det nå i løpet av tre episoder skal forsvinne like mange. Den av de fire som står igjen til sist kan nemlig få kalle seg for vinneren av «Farmen» 2010.

- I mandagens episode vil det gjennomføres tre gårdskonkurranser. Den som vinner, går direkte til den første semifinalen. Onsdag er det klart for to nye konkurranser med de tre gjenværende deltagerne. Og det er i denne episoden at den første må takke for seg, forteller informasjonsansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen.

Lørdag er den store dagen. Da blir vinneren kåret.

- Tre deltagere står igjen, og skal gjennom to semifinalekonkurranser. Den som vinner den første er klar for finalen, mens de to som står tilbake må igjennom en ny øvelse, der en ny finaleklar deltager skal bli klar, sier Iversen, som lover at finaleuka blir spennende TV-underholdning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter