BRUDD: Sophie Elise Isachsen bekrefter at hun og kjæresten Robin Johansson har gjort det slutt. Dette er en av de siste gangene paret viste seg offentlig sammen - under Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Sophie Elise Isachsen bekrefter at hun og kjæresten Robin Johansson har gjort det slutt. Dette er en av de siste gangene paret viste seg offentlig sammen - under Se og Hørs Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Slik annonserte hun bruddet

Blogger Sophie Elise Isachsen (21) er singel igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det har i lang tid blitt spekulert i om superblogger Sophie Elise Isachsen (21) og den svenske bloggeren Robin Johansson (21) har gjort det slutt, ettersom de to ikke har vist seg offentlig sammen på mange uker.

Denne helgen bekrefter Sophie Elise det bloggleserne lenge har hevdet i kommentarfeltet - paret har gått hvert til sitt.

- Minnene kan ingen ta fra meg

Naturlig nok er det via bloggen at Harstad-jenta forklarer situasjonen. I et innlegg titulert «Minnene kan ingen ta fra meg» skriver hun:

«Jeg og Robin er ikke kjærester eller samboere lengre. Dette er så klart vondt for meg, det er aldri gøy når livet tar vendinger som dette. Men slik er det, og jeg føler dere burde få vite det.» 

DEN GANG DA:Sophie Elsie og Robin fotografert på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i Oslo i januar i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DEN GANG DA:Sophie Elsie og Robin fotografert på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i Oslo i januar i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Det er ikke noen veldig dramatisk årsak til bruddet, vi har bare kommet til et punkt hvor det er best å avslutte forholdet for vår begges skyld. Men hvem vet hva som skjer i framtiden? Det er vanskelig å si, men vi trenger å vokse litt på hver vår kant.»

«For meg er det veldig ubehagelig og sårende å få lese kommentarer om anklagelser hit og dit. Vi er begge mennesker, og så klart har det skjedd ting i vår relasjon men også i våre liv separat som ikke har vært helt picture perfect.»

Les hele innlegget her.

SUKSESS: Sophie Elise ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs store Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SUKSESS: Sophie Elise ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs store Kjendisgalla i november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det sa bare «boom»

Paret ble sammen sensommeren 2014, og fortalte til Seoghør.no høsten samme år at hun til å begynne med ikke så på ham som en potensiell kjæreste - men at det plutselig sa «boom»:

- Han var ganske langt i fra den typen jeg vanligvis tiltrekkes av med tanke på personlighet. Han gjør mye ut av seg, er utadvent, festglad og en typisk «partysvenske».

Men nå er altså den søte nordlendingen, som ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs store Kjendisgalla i november, singel igjen.

Se Sophie Elise motta «Årets Blogg»-pris av Else Kåss Furuseth:

LES OGSÅ: - Dette er ren ondskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer