Billy Bush:

Slibrige kommentarer

Programleder Billy Bush er i hardt vær etter at et lydopptak med pikante kommentarer ble lekket til pressen.

TANKELØS: Billy Bush har ved flere anledninger blitt kritisert for sine tankeløse uttalelser. Foto: Reuters
TANKELØS: Billy Bush har ved flere anledninger blitt kritisert for sine tankeløse uttalelser. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Billy Bush (51) mottar kraftig kritikk etter at han nok en gang har kommet med en kontroversiell og grov bemerkning - denne gangen mot influenser og mediemogul Kendall Jenner (27).

Den 51 år gamle programlederen ble avskjediget av NBC etter å ha dukket opp i den beryktede «Access Hollywood»-kassetten med Donald Trump - hvor den daværende presidenten skrøt av seksuelle overgrep mot kvinner.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Etter oppsigelsen fra NBC har programlederen vært å se i underholdningsprogrammet «Extra» - og i et lekket lydklipp fra bakrommet 31. oktober 2022, kan man høre 51-åringen spøke om Jenners «Toy Story» - inspirerte Halloween-kostyme.

- Kendall gikk utkledd som Jessie - og tro meg, det var mange «woodies» (et ordspill på mannlig ereksjon og filmens hovedperson Woody, journ.anm), sa programlederen spøkefult.

Bemerkningen skal ha framkalt latter fra de andre i rommet, som ifølge nettstedet Daily Beast, alle var produsenter.

- Tillater kreativ fleksibilitet

Det er uvisst hvem som lekket lydopptaket til pressen, men ifølge nettstedet Page Six skal lekkasjen være «uautorisert».

- Som med mange former for produksjon i underholdningsindustrien, tillater showets kreative prosess fleksibiliteten til å prøve forskjellige vitser. Noen ganger går det galt - og noe av det lander dessverre på gulvet i klipperommet - inkludert kommentarer som kan være for voldsomme til å sendes på kringkastet TV, uttalte en kommunikasjonsanvarlig for Telepictures til nettstedet.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

En kilde legger til at Bush bare «jobbet gjennom materialet i showets normale kreative prosess», og at det ikke lå noe ondsinnet bak bemerkningen.

Jenners representant har foreløpig ikke besvart henvedelsene til flere av mediene som har omtalt saken.

LES OGSÅ: Han er 48 - hun er 23

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer