Ashton Kutcher:

Slettet Twitter-melding etter ekskonas avsløringer

Skuespilleren skal ha angret seg da han så på sin nye familie.

VONDT BRUDD: Siden 2015 har Ashton Kutcher vært gift med Mila Kunis. Tidligere var han i et seks år langt ekteskap med Demi Moore. Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Siden 2015 har Ashton Kutcher vært gift med Mila Kunis. Tidligere var han i et seks år langt ekteskap med Demi Moore. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har Demi Moore (56) skapt en rekke overskrifter i medier verden over. Årsaken er hennes nye selvbiografi, «Inside Out», hvor hun kommer med en rekke oppsiktsvekkende avsløringer.

I boken hevder blant annet Hollywood-stjernen at hun ble voldtatt som 15-åring, og hun deler flere sjokkerende detaljer fra en trøblete oppvekst, samt eget alkohol- og pillemisbruk. I tillegg har hun kommet med en rekke stikk til eksmannen Ashton Kutcher (41) som hun var gift med fra 2005 til 2011.

«Mistet sitt ufødte barn»

Forholdet deres fikk den gang mye oppmerksomhet på grunn av den store aldersforskjellen på 15 år.

I Demis nye memoarer røper hun flere hendelser som hun hevder ledet opp til oppløsningen av ekteskapet etter seks år som mann og kone. Blant annet forteller hun at de mistet sin ufødte datter da hun var seks måneder på vei , og at hun og eksmannen hadde en rekke mislykkede prøverørsforsøk.

Hun hevder også at Ashton var utro minst to ganger, hvor en av affærene skal ha funnet sted i deres eget hus.

Ny familie

Videre skriver hun at Kutcher skal ha innrømmet utroskapen, uten å unnskylde seg, fordi han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at Demi hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet.

Trekanten fant angivelig sted etter ønske fra Ashton, og 56-åringen gir uttrykk for at hun egentlig ikke hadde lyst.

- Jeg ønsket å vise ham hvor kul og gøy jeg kunne være, skriver hun, og forklarer at hun ble med på trekanten av helt feil grunn.

Saken fortsetter nedenfor.

Dette er bare noen av påstandene Demi kommer med i «Inside Out», og nå kan det virke som om «Two and a Half Men»-stjernen har kommet med en reaksjon på alle de sjokkerende avsløringene, ifølge Us Weekly.

Kutcher er nemlig i dag gift med «That '70s Show»-kollegaen Mila Kunis (36), og sammen har de barna Wyatt (4) og Dimitri (2).

Tirsdag tok tobarnsfaren til sosiale medier, der han delte følgende melding med sine 18 millioner følgere:

- Jeg skulle til å poste en skikkelig sint Twitter-melding, men så så jeg på sønnen min, datteren min og kona mi, og slettet den, skrev han, etterfulgt av et rødt hjerte.

41-åringen skriver ikke mer enn dette, men Us Weekly mener Twitter-meldingen er siktet til ekskonas uttalelser ettersom den kom samme dag som selvbiografien ble lansert - og etter flere dager hvor media i forkant har delt historier fra boken.

I forbindelse med boklanseringen åpnet også Demi Moore seg om hvordan forholdet mellom henne og eksmannen er i dag.

- Det er vennskapelig, men vi henger ikke sammen, fortalte hun til magasinet WSJ, ifølge nettstedet.

«Ghost»-stjernen står derimot eksmannen Bruce Willis (64), som hun har døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (25) med, og hans nye kone, Emma Hemning Willis (41), mye nærmere.

- Jeg var nettopp sammen med dem da de fornyet ekteskapsløftene, fortalte hun.

Vis mer

LES OGSÅ: Gigi Hadid og Tyler Cameron: Letter på sløret om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer