Slettet kjæresten fra Twitter

Forholdet mellom Miley Cyrus og Liam Hemsworth er på gyngende grunn.

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom Miley Cyrus (20) og Liam Hemsworth (23) har lenge ryktes å være på gyngende grunn etter en rekke heftige krangler. Nå skal den skandaleomsuste popstjernen ha slettet skuespillerforloveden som venn på Twitter.

Miley skal ha fjernet Liam etter at forloveden på nytt måtte benekte at han hadde vært utro med «Mad Men»-skuespiller January Jones (35) etter en fuktig kveld på byen i forbindelse med Oscar-utdelingen.

FLØRT: Det har lenge gått rykter om at Liam Hemsworth har vært utro mot Miley med skuespillleren January Jones. Foto: All Over Press
FLØRT: Det har lenge gått rykter om at Liam Hemsworth har vært utro mot Miley med skuespillleren January Jones. Foto: All Over Press Vis mer

Selvom Miley har sluttet å følge Liam, følger Liam fremdeles Miley.

Til kjendisblogger Perez Hilton benekter 23-åringen, via en pressetalsmann, at affæren noensinne har funnet sted og heller ikke sex-tekstingen som de to stjernene visstnok skal ha holdt på med:

- Historien om Liam Hemsworth og January Jones er helt og holdent fabrikkert av Us Weekly. Det er ingen sannhet i det tabloide oppspinnet. 

ALENE: Miley blir oftere sett ute alene enn sammen med forloveden. Foto: All Over Press
ALENE: Miley blir oftere sett ute alene enn sammen med forloveden. Foto: All Over Press Vis mer


Forholdet mellom den australske kjekkasen og den kontroversielle artisten har det siste året skrantet, og Miley har ved flere anledninger blitt observert uten forlovelsesringen.

I mai i år skal hun og forloveden ha oppsøkt parterapi for å redde forholdet:

- Hun håper at en terapeut kan hjelpe dem. Hun vet at hun vil miste Liam hvis hun ikke gjør noe raskt, sa en kilde nær paret til bladet InTouch Weekly den gang. 

I midten av august i år dukket imidlertid Miley og Liam opp sammen på rød løper da filmen «Paranoia» hadde premiere i Los Angeles - hvor også forlovelsesringen var på plass på den tidligere Disney-stjernens finger.

LES OGSÅ:   Stoppet bruddryktene på premiere