Travis Scott og Kylie Jenner:

Slettet Instagram etter utroskaps­anklager

Sidesprang-skandalene vil ingen ende ta for Kardashian-Jenner-klanen. Nå har også Khloé gjort en helomvending.

UTROSKAP: Etter at beskyldninger om at Travis Scott skal ha vært utro mot Kylie Jenner ble kjent, har førstnevnte slettet Instagram. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAP: Etter at beskyldninger om at Travis Scott skal ha vært utro mot Kylie Jenner ble kjent, har førstnevnte slettet Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At realitystjernen Kylie Jenner (21) fyller spalteplassene, er intet nytt. De siste døgnene har hun riktignok fått tabloidblekket til å sprute.

Ikke bare har bestevenninnen hennes, Jordyn Woods (21), fått storesøster Khloé Kardashian (34) på nakken etter tidenes utroskapsbråk. Sidesprang-påstandene herjer også i hennes egen leir, etter at kjæresten Travis Scott (26), som hun har datteren Stormi (1) med, tidligere denne uken ble beskyldt for å ha vært utro mot realitystjernen.

Heftig krangel

Ifølge E! News har Travis i lys av anklagene slettet sin Instagram-profil, og skal i ettertid også ha benektet sidespranget.

På torsdag skal 26-åringen ifølge det amerikanske nettstedet ha avlyst en konsert i New York, og skyldt på at han ikke følte seg helt bra. Ifølge TMZ lå det imidlertid helt andre grunner bak rapperens valg om å avlyse.

Flere kilder nær stjerneparet hevder nemlig at duoen hadde hatt en større krangel tidligere denne uken, og at Kylie beskyldte Travis for å ha vært utro mot henne.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

En talsperson for Travis har i ettertid benektet anklagene mot ham og insistert på at en krangel mellom dem aldri har funnet sted.

Foreløpig har ingen personer nær rapperen forklart hvorfor han har har slettet Instagram, men ifølge det amerikanske nettstedet kobler flere handlingen til ryktene om sidespranget.

Med andre ord står 21 år gamle Kylie Jenner midt i en gryte av utroskaps-kaos. Anklagene om Travis kommer nemlig bare dager etter at bestevenninnen hennes Jordyn Woods skal ha blitt tatt på fersken i het omfavnelse med Tristan Thompson (27), Khloés kjæreste.

Lettet på sløret

Media har spekulert i hva den fulle og hele historien egentlig er ettersom ingen av de involverte partene har kommentert skandalen offentlig - sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier.

Denne uken la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og fredag åpnet Jordyn seg endelig om hva som angivelig skal ha skjedd mellom henne og Tristan.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

I et intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk», delte 21-åringen sin side av saken.

Woods innrømmet at hun og Tristan kysset, men nektet for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Videre insisterte 21-åringen på at det er andre årsaker enn det som skjedde mellom henne og Tristan til hvorfor Khloé dumpet ham.

SKANDALE I VENNSKAPET: Kylie og Jordyn har vært bestevenner i mange år - nå henger vennskapet i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix
SKANDALE I VENNSKAPET: Kylie og Jordyn har vært bestevenner i mange år - nå henger vennskapet i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet hun videre.

Kort tid etter at intervjuet ble sendt, raste Khloé Kardashian mot Jordyn i sosiale medier. Hun hevdet at 21-åringen ikke forteller sannheten og at det er nettopp Woods som har ødelagt familielykken.

- Hvorfor lyver du Jordyn Woods?? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning!

Skylder på Tristan

Lørdag gikk imidlertid Khloé tilbake på sine ord, og legger skylden på Tristan.

- Dette har vært en forferdelig uke og jeg vet at alle er lei av å høre om det (det er jeg også). Jeg er en berg- og dalbane av følelser og har sagt ting jeg ikke burde sagt. For å være ærlig, at Tristan var utro mot meg og ydmyket meg var ikke et like stort sjokk som første gang, skriver hun på Twitter.

- Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil, fortsetter hun.

Avslutningsvis skriver Khloé at hun ønsker å gå videre fra skandalen og at hun er takknmelig for både god helse, familien og ikke minst datteren True (11 md).

LES OGSÅ: Hengt ut som hykler. Nå slår han tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer