Kris Jenner:

Slettet bilde etter klagestorm

Kris Jenners «glipp» fikk flere til å se rødt. Nå har hun lagt ut et nytt bilde.

FANSEN REAGERER: Kris Jenner har delt en varm hyllest i sosiale medier, men det var noe som mangler. Se bildet som setter fyr på kommentarfeltet i saken. Foto: NTB Scanpix
FANSEN REAGERER: Kris Jenner har delt en varm hyllest i sosiale medier, men det var noe som mangler. Se bildet som setter fyr på kommentarfeltet i saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Søndag er det farsdag i både USA og Storbritannia, noe som naturligvis allerede har resultert i varme hyllester i sosiale medier. Blant dem som har vært tidlig ute med lovord om fedre i familien, er ingen ringere enn medlemmer av den mye omtalte Kardashian-Jenner-klanen.

Kris Jenner (64) har mange å hylle hvis hun skal ta for seg sine barns partnere, sine tidligere ektemenn og lignende.

Sammen med en bildekollasj på Instagram skriver hun følgende søndag kveld:

«Gratulerer så mye med farsdagen til alle pappaer, stefedre, kommende pappaer, bestefedre og farsfigurer der ute. Vi er alle velsignet som får ha disse fantastiske fedrene i livene våre. Takk for at dere lærer, elsker og støtter barna og barnebarna våre, og er gode eksempler. Vi elsker dere».

Kris Jenner har delt seks bilder med følgerne sine, hvor det ene er et bilde av hennes avdøde eksmann, Robert Kardashian, som gikk bort i 2003.

Sistnevnte er far til Kris' fire første barn, Kourtney (41), Kim (39), Khloé (35) og Rob (33), og er en naturlig far å hylle på en dag som dette.

Sønnen Rob er selv far til Dream (3) som han har med ekskjæresten Black Chyna (32), og også Khloés ekskjæreste, Tristan Thompson (29), er blant dem som hylles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer