Kris Jenner:

Slettet bilde etter klagestorm

Kris Jenners «glipp» fikk flere til å se rødt. Nå har hun lagt ut et nytt bilde.

FANSEN REAGERER: Kris Jenner har delt en varm hyllest i sosiale medier, men det var noe som mangler. Se bildet som setter fyr på kommentarfeltet i saken. Foto: NTB Scanpix
FANSEN REAGERER: Kris Jenner har delt en varm hyllest i sosiale medier, men det var noe som mangler. Se bildet som setter fyr på kommentarfeltet i saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Søndag er det farsdag i både USA og Storbritannia, noe som naturligvis allerede har resultert i varme hyllester i sosiale medier. Blant dem som har vært tidlig ute med lovord om fedre i familien, er ingen ringere enn medlemmer av den mye omtalte Kardashian-Jenner-klanen.

Kris Jenner (64) har mange å hylle hvis hun skal ta for seg sine barns partnere, sine tidligere ektemenn og lignende.

Sammen med en bildekollasj på Instagram skriver hun følgende søndag kveld:

«Gratulerer så mye med farsdagen til alle pappaer, stefedre, kommende pappaer, bestefedre og farsfigurer der ute. Vi er alle velsignet som får ha disse fantastiske fedrene i livene våre. Takk for at dere lærer, elsker og støtter barna og barnebarna våre, og er gode eksempler. Vi elsker dere».

Kris Jenner har delt seks bilder med følgerne sine, hvor det ene er et bilde av hennes avdøde eksmann, Robert Kardashian, som gikk bort i 2003.

SLETTET: Søndag formiddag la Kris Jenner ut dette bildet på Instagram. Dette har senere blitt slettet og erstattet med et nytt. Se det nye bildet lengre ned i saken! Foto: Kris Jenner / Instagram
SLETTET: Søndag formiddag la Kris Jenner ut dette bildet på Instagram. Dette har senere blitt slettet og erstattet med et nytt. Se det nye bildet lengre ned i saken! Foto: Kris Jenner / Instagram Vis mer

Sistnevnte er far til Kris' fire første barn, Kourtney (41), Kim (39), Khloé (35) og Rob (33), og er en naturlig far å hylle på en dag som dette.

Sønnen Rob er selv far til Dream (3) som han har med ekskjæresten Black Chyna (32), og også Khloés ekskjæreste, Tristan Thompson (29), er blant dem som hylles.

Han fikk datteren True med Khloé for to år siden. I kollasjen er det også viet plass til Scott Disick (37), som har tre barn med Kourtney Kardashian, og Kanye West (43), som har fått fire barn med Kim Kardashian.

På det sjette bildet er det Kylie Jenners (22) eks Travis Scott (28) som hylles. Han er far til duoens datter Stormi (2), men én pappa er ikke å se noe sted i den varme hyllesten.

- Tror du glemte en

Etter at Kris fikk sine fire første barn med sin avdøde eksmann, giftet hun seg på ny i 1991 med idrettsstjernen Bruce Jenner (70), i dag kjent som Caitlyn Jenner. Duoen fikk døtrene Kendall (24) og Kylie sammen, men 70-åringen er ikke blant fedrene som ekskona har valgt å hylle.

Dette har naturligvis fått flere til å reagere under Instagram-innlegget hennes.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg tror du glemte Caitlyn, skriver en.

- Jeg ville valgt Caitlyn over Tristan. Hvordan kan du dele bilde av alle, men ikke av personen som ga deg vakre Kylie, skriver en annen, som ikke nevner Kendall i kommentaren.

Spørsmål om hvorfor hun enten har utelatt eksen, eller glemt 70-åringen, er gjennomgående i kommentarfeltet.

Søndag kveld har Kris Jenner slettet det opprinnelige innlegget sitt, og erstattet det med et som inkluderer eksmannen.

Hevder alt er oppdiktet

I 2014 kom nyheten om at Kris Jenner og ektemannen Bruce Jenner hadde valgt å gå hver til sitt etter 23 års ekteskap, og året etter signerte de to skilsmissen.

Siden den gang har verden vært vitne til flere offentlige skittentøyvasker mellom eksparet, ikke minst da den tidligere friidrettsutøveren og nåværende realitystjernen, lanserte sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

Ved siden av å handle om hennes vei fra mann til kvinne, tok den også for seg Caitlyns familie, tidligere ekteskap og oppvekst, noe ekskona satt lite pris på.

I en episode av «Keeping Up With the Kardashians» fra 2017, diskuterte Kris innholdet i boka med døtrene Kim og Khloé.

- Jeg har lest den og den eneste fine tingen hun har skrevet om meg, er at jeg var veldig sosial på en fest en gang, sa Kris i programmet.

Det fikk Kim til å reagere:

- Og likevel var han gift med deg i så lang tid. Så det henger ikke på greip.

- Ingenting av det henger på greip, repliserte moren, og fortsatte:

- Alt hun skriver er oppdiktet. Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en «drittsekk». Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Fungerte ikke lenger

I et intervju med Daily Mail tidligere i år, var det nok en gang Kris og den gang Bruces skilsmisse som ble gjenstand for nye overskrifter. Til avisen fortalte 70-åringen blant annet at hennes kjønnsidentitet som transseksuell ikke var skyld i deres skilsmisse, men at det mye omtalte bruddet kom som følge av en rekke andre årsaker.

- Kris og jeg hadde et fantastisk forhold i lang tid. Vi bygde en fantastisk familie. Men omstendigheter endrer seg og folk forandrer seg, sa hun blant annet, og fortsatte:

- Forholdet vårt fungerte ikke lenger og vi besluttet sammen at det var tid for å gjøre det slutt. Det var ingen fiendtlighet mellom oss.

Caitlyns forhold til stedatteren Khloé har også blitt kraftig påvirket de siste årene, og de skal ikke ha noe særlig kontakt.

USANT: Det har vært stille fra OJ Simpson siden han slapp ut fra fengsel for to år siden. Nylig la han ut en video på Twitter, der han avkreftet flere rykter om ham. Bilder: NTB Scanpix. Video: @TheRealOJ32 Vis mer

LES OGSÅ: Oppkalte sønnen etter onkel Ari

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer