Selena Gomez:

Slettet bilde av eksen etter kjeft

Selena Gomez og Justin Bieber skal ha beholdt kontakten etter bruddet. Men nå sletter førstnevnte de siste tegnene på at de har vært sammen.

SLETTET MINNET: Selena Gomez har frem til nå latt ett bilde av eksen Justin Bieber ligge værende på hennes Instagram-profil. Nå er det borte. Foto: NTB Scanpix
SLETTET MINNET: Selena Gomez har frem til nå latt ett bilde av eksen Justin Bieber ligge værende på hennes Instagram-profil. Nå er det borte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Før Justin Bieber (25) giftet seg med Hailey Baldwin (22), nå Hailey Bieber, i fjor, var han i mange år i et av-og-på forhold med artist og skuespiller Selena Gomez (26).

Siden den gang har Justin som kjent gått videre, men likevel går det stadig rykter om at Justin og Selena fremdeles har kontakt, noe som angivelig gjør Hailey rasende.

Nå kan det derimot se ut til at Selena for alvor er ferdig med eksen. Frem til nå har hun nemlig latt ett bilde av ham bli igjen på sin Instagram-profil, men nå er det fjernet. Det skriver Daily Mail.

Bildet viste den tidligere Disney-stjernen tilsynelatende leende med et polaroidbilde av Justin på panna. 26-åringen delte det akutelle bildet på Instagram i anledning Justins bursdag i fjor, etter at de året før fant tilbake til hverandre.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- 1. mars 1994 ble en jeg kjenner som er skikkelig kul født. Boom, skrev hun til bildet som nå er slettet.

Med andre ord tyder mye nå på at hun er klar for å legge tiden med «Sorry»-sangeren bak seg.

Raser

Som kjent gjorde Justin og Selena det slutt for siste gang like etter bursdagen hans i fjor. Kort tid senere fant førstnevnte tilbake til Hailey, som han hadde en kort romanse med i 2016, og i november i fjor bekreftet de det mange hadde hatt en mistanke om, nemlig at de hadde giftet seg.

Tross giftermål og samme etternavn, skal ikke Justin ha kuttet all kontakt med eksen Selena av den grunn. I slutten av mai ble det nemlig kjent at den 22 år gamle modellen skal ha funnet meldinger fra Selena på ektemannens telefon.

Meldingene skal ha fått Hailey til å rase, og en kilde fortalte Radar Online at hun er i ferd med å nå bristepunktet hva gjelder å tåle Justins kontakt med eksen.

- Justin snakker om Selena hele tiden, og Hailey er lei, sa kilden, og la til:

- Da hun fant meldingene fra Selena forrige uke, rant det over, og Hailey tok kontakt med Selena og ba henne holde seg unna ektemannen hennes.

Beskyldt for å ta hevn

Ifølge kilden skal Selena ha reagert med latter da Hailey ringte henne.

- Selena synes det er morsomt fordi hun vet at Justin alltid vil elske henne, og at Hailey kan byttes ut. Det verste er at Hailey også vet dette, hevdet kilden.

OFFENTLIG PAR: Justin og Selena var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Her i 2011. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG PAR: Justin og Selena var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Her i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om dette er grunnen til at Selena nå har slettet sitt siste bilde av Justin, er ikke kjent. Med andre ord kan det virke som at trekantdramaet kan ha nådd nye høyder, og Justins forhold er noe fansen følger med på med lupe. Det gjorde de i hvert fall tidligere i år, da flere gikk så langt i å påstå at 25-åringen kun giftet seg med modellen for å ta hevn på Selena.

- Du er IKKE forelsket i Hailey! Du giftet deg kun med henne for å hevne deg på SG (Selena Gomes red.anm.), skrev en bruker.

Det er sjelden Justin snakker om kjærlighetslivet sitt, men kommentaren fra denne fan-kontoen skal ha fått begeret til å renne over.

Slo tilbake

Kort tid senere slo han kraftig tilbake på sin Instagram-story med en lang melding til brukeren som hevdet at hans kjærlighet til kona ikke er ekte.

- Du er umoden, og det faktum at du har en konto dedikert til å slenge dritt om kona mi er absolutt absurd. Hvorfor skulle jeg dedikere hele mitt liv via ekteskap til noen for å ta hevn på en ekskjæreste? undret han.

Videre skrev Justin at enhver person som måtte tro at forholdet til Hailey er falskt enten er onde mennesker eller yngre enn ti år gamle. Mens han fortsatte å forsvare sin kone, snakket han også pent om eksen sin.

- Jeg elsket virkelig Selena, og jeg elsker Selena. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Men jeg er dypt forelsket i kona mi og hun er absolutt det BESTE som noen gang har skjedd meg.

Vis mer

25-åringen sa også at han aldri kommer til å svare på slike latterlige kommentarer igjen.

- Hailey er bruden min. Punktum. Hvis du ikke liker eller støtter det, så betyr det også at du ikke støtter meg, og hvis du ikke støtter meg, så er du ingen fan og heller ikke en god person.

LES OGSÅ: Derfor bor hun ikke med ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer