Pete Davidson:

Slettet alt av innhold på Instagram

Og selv har Ariana Grande slått av kommentarfeltet på sin konto.

SKAPER REAKSJONER: Ariana Grande og Pete Davidson har delt en rekke bilder av hverandre på sosiale medier etter at de ble et par. Mandag fjernet komikeren alt. Foto: Instagram
SKAPER REAKSJONER: Ariana Grande og Pete Davidson har delt en rekke bilder av hverandre på sosiale medier etter at de ble et par. Mandag fjernet komikeren alt. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en virvelvind romanse for popstjerne Ariana Grande (25) og komiker Pete Davidson (24).

Tolv dager etter at Grande gjorde det slutt med kjæresten gjennom to år, rapperen Mac Miller (26), fant hun nemlig lykken med «Saturday Night Live»-stjernen.

Deretter gikk det slag i slag for turtelduene. På knappe to og en halv måned har duoen rukket å bli kjærester, flytte sammen og forlove seg. Pete har også hedret Ariana ved å tatovere navnet hennes på tommelen.

Mandag overrasket derimot Davidson mange med å slette alt av innhold på sin Instagram-konto, inkludert alle søte bilder han hadde delt av seg selv og Ariana.

Samtidig har også popstjernen slått av muligheten for fans til å kommentere på sine bilder og videoer på Instagram.

På Twitter delte hun følgende kryptiske melding:

- Energien du gir ut er akkurat det samme som du får tilbake. Vær så snill å skap et vakkert liv, skrev hun.

Ble kritisert

Davidson har foreløpig ikke forklart hvorfor han har valgt å slette alt innholdet på Instagram, men søndag ble han utsatt for netthets fra kjærestens fans etter å ha kommentert på et av bildene hennes.

22. juli var det nemlig fire år siden «Set Up Star»-stjernens bestefar døde av kreft, og i den anledning postet Ariana et bilde av seg selv og bestefaren på Instagram med følgende tekst:

«Savner deg og elsker deg for alltid, min bestevenn».

Under kommenterte Pete: «Omg så søt».

Dette fikk fans til å reagere. Mange mente nemlig at han snakket om utseendet til kjæresten i stedet for å hedre bestefaren hennes.

En bruker skrev blant annet dette:

«Jeg vet hun er hot, men hun sørger over bestefaren sin. Kan du i det miste FORSØKE å vise litt medfølelse».

Selv forklarte Davidson kommentaren sin på følgende måte:

«Er dere gale alle sammen? Jeg snakket om hvor søt bestefaren hennes er. Hva er galt med det? Dere leter virkelig etter hva som helst for å angripe folk. Det er trist».

- Jeg er glad på hennes vegne

Samme dag som Pete Davidson slettet alle Instagram-poster, åpnet også Ariana Grandes eks, Mac Miller, seg for første gang om bruddet fra sangfuglen.

- Livet er stressende, så selvfølgelig har det vært stressende perioder. Det er ikke så unikt. Jeg var forelsket i en person. Vi var sammen i to år. Vi jobbet oss gjennom gode stunder, vonde stunder, stress og alt annet. Og så tok det slutt og vi gikk begge videre. Så enkelt er det, delte han i et radiointervju mandag, ifølge Us Weekly.

EKS-KJÆRESTER: Etter to år sammen ble det slutt mellom Ariana Grande og Mac Miller. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Etter to år sammen ble det slutt mellom Ariana Grande og Mac Miller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai beskrev Ariana forholdet til Mac som «giftig» og at hun ikke ville være barnevakten eller moren hans. Miller på sin side ønsker eksen alt det beste, og tror hun har det på samme måte.

- Det er rart. Hele bruddet er litt rart, men det er ikke negativt. Det er bare en del av noe som skal fortsette å hjelpe meg å bli den jeg er. Alt er positiv energi. Jeg er glad på hennes vegne og at hun går videre, og jeg er sikker på at hun føler det samme for meg.

Kort tid etter bruddet mellom Miller og Grande, ble rapperen arrestert etter å ha krasjet bilen sin i påvirket tilstand, for så å løpe fra åstedet.

- Jeg gjorde en dum feil. Men det var det beste som kunne skjedd meg. Jeg trengte det. Jeg trengte å kjøre inn i den lyktestolpen for å bokstavelig talt sette en stopper for det hele, fortalte han åpenhjertig om hendelsen mandag.

LES OGSÅ: - Jeg brukte kokain mer eller mindre daglig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer