Kylie Jenner og Stormi:

Slettet alle bildene av datteren

- Jeg deler ikke bilder av datteren min akkurat nå.

SLETTET BILDER: Kylie Jenner har slettet alle bildene av datteren Stormi Webster, og skriver at hun ikke vil dele bilder av datteren akkurat nå. Foto: Instagram, NTB scanpix
SLETTET BILDER: Kylie Jenner har slettet alle bildene av datteren Stormi Webster, og skriver at hun ikke vil dele bilder av datteren akkurat nå. Foto: Instagram, NTB scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Kylie Jenner (20) ble mamma for første gang, da datteren Stormi Webster kom til verden 1. februar, har «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen delt flere bilder av sin fire måneder gamle datter til den ivrige fansen.

Nå har imidlertid 20-åringen slettet alle bildene av datteren sin fra sosiale medier.

Søndag la Kylie ut et bilde av seg selv på Instagram, der hun har klippet vekk datteren fra bildet.

Dette var det en fan som reagerte på.

- Hun klippet bort babyen sin, skal en fan ha kommentert på bildet, ifølge Daily Mail.

- Ja, jeg klippet ut ungen min. Jeg deler ikke bilder av datteren min akkurat nå, svarte Kylie.

i spy with my little eye...

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Slettet alle bildene

Etter oppmerksomheten rundt bildet av Kylie uten datteren, tok det ikke lang tid før Kylie hadde slettet alle bildene av vesle Stormi fra sin Instagram-profil.

Bakgrunnen for valget har Kylie foreløpig ikke uttalt seg om, men ifølge Daily Mail kan det hele dreie seg om kritikken Kylie og barnefaren Travis Scott (26), har fått den siste tiden.

Fansen skal nemlig ha reagert på at Kylie har delt mange bilder av datteren, men spesielt i april var det flere som gikk hardt ut mot de unge småbarnsforeldrene når det gjalt noe helt annet.

Kritikk fra fansen

Flere reagerte på at Kylie og Travis ble observert på den celebre Coachella-festivalen i California, der Kylie Jenner blant annet vekket oppsikt i en neonrosa parykk.

Flere fans undret nemlig på hvorfor Kylie og kjæresten er såpass mye på farten, kort tid etter at de ble foreldre sammen, og kommentarene haglet inn på Kylies Instagram-konto:

- Har en to måneder gammel baby, men jeg skal bare hoppe på privatflyet mitt og dra på Coachella.

- Har ikke du en baby å passe på?

- Dere burde heller være hjemme og passe på den babyen deres ... Dere vil få masse tid til dette når hun er litt eldre.

- Dere vet at hun har en barnepike på fulltid som gjør omtrent alt, og Kylie holder henne [datteren] når hun har lyst. Hun er altfor umoden og opptatt av sitt eget liv til å ta vare på et barn!

- Tenk å aldri være nødt til å passe på sitt eget barn ... Jeg fatter det ikke.

- Stormi er ikke særlig gammel ennå engang. Jeg vemmes over at hun er ute og fester allerede, med en nyfødt baby hjemme. Dette ville jeg sagt om enhver forelder.

Tilbakemeldingene fra fansen var ikke få, men det så tilsynelatende ut til at Kylie lot det prelle av mens hun koste seg sammen med kjæresten og søsteren Kendall Jenner (22).

Skal savne festlivet

Ifølge RadarOnline skal den unge ettbarnsmoren føle at hun har tatt seg vann over hodet i morsrollen, og at hun savner sitt bekymringsløse liv med sine jevnaldrende venninner.

Saken fortsetter under videoen:

Nettstedet skrev tidligere i april at Kylie Jenner angivelig bruker en formue på barnepiker og assistenter som hjelper henne og kjæresten med å ta vare på lille Stormi Webster.

- Hun driver og ansetter flere barnepiker og annen stab til Stormi fordi hun ønsker å gå tilbake til sin fjonge sosietets-livsstil, sa en kilde nær TV-stjernen, og utdypet:

- Hun vil være ute på byen, henge med vennene sine og bare være 20 år gammel. Hun savner fest- og nattelivet. Å kunne henge med venninnene sine til fire om morgenen, uten å måtte gjøre noe dagen etter.

LES OGSÅ: - Som kjæreste er han kjempesnill

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer