«Paradise Hotel Sverige»

Sletter «Paradise»-sesong etter bråk

Nent Group fjerner hele sesongen etter overgrepsanklager.

ANMELDES: En av de mannlige deltakerne bli nå anmeldt for overgrepsanklager på luksushotellet i Mexico. Foto: Patricia Recourt / Viaplay
ANMELDES: En av de mannlige deltakerne bli nå anmeldt for overgrepsanklager på luksushotellet i Mexico. Foto: Patricia Recourt / Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at realitysuksessen «Paradise Hotel» har vært sentrum for en rekke kontroverser og skandaler gjennom årene. Den svenske versjonen er intet unntak.

Denne uken får seerne være vitne til at en av de mannlige deltakerne, Toby Johnson, blir kastet ut av luksushotellet i Mexico.

Produksjonen velger å sende 21-åringen tilbake til Sverige, etter at to av jentene på hotellet forteller at de har blitt utsatt for seksuelle overgrep av ham.

Det har fått Nent Group, produksjonsselskapet bak realityserien, til å ta grep, ifølge Expressen.

HYSTERISK TABBE: Produksjonen av svenske «Paradise Hotel» måtte tenke kreativt da det skjedde en teknisk feil under innspilling. Dette har fått blandede reaksjoner fra seerne. Video: Viafree.se / Rød Løper Vis mer

Anmelder

Etter at anklagene nådde svenske medier tirsdag, har nemlig hele den 14. sesongen av «Paradise Hotel» blitt fjernet fra strømmetjenestene Viaplay og Viafree.

Hendelsen har også blitt politianmeldt.

I en pressemelding uttaler Nordic Entertainment Group følgende:

«Nordic Entertainment Group har valgt å pause den pågående sesongen av «Paradise Hotel» etter at ny informasjon med anklager om overgrep har kommet. En politianmeldelse blir gjort i samråd med to kvinnelige deltakere.»

SVARER PÅ KRITIKKEN: I år har det stormet rundt innspillingen av «Paradise Hotel», fordi produksjonen valgte å spille inn i Mexico under pandemien. Nå svarer programleder Triana Iglesias på kritikken. Video: Madeleine Liereng / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Det føles bra

I ukens første episode, som ble sendt i Sverige mandag, kommer Johnson inn i programmet igjen etter en periode på utsiden.

Det tar imidlertid ikke lang tid før han blir bedt om å forlate hotellet igjen, etter det som skal ha vært gjentatte regelbrudd, ifølge svenske Expressen.

Avisen omtaler en hendelse som utspiller seg da deltakeren Annie Dahlberg og Johnson befinner seg alene på et av rommene, der førstnevnte gjør det helt tydelig at hun ikke ønsker å ha sex med ham.

Deretter skal 21-åringen ha ført hånden sin ned mot Dahlbergs underliv gjentatte ganger, mot hennes vilje.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Når den andre kvinnelige deltakeren, Jennifer Paatere, befinner seg alene med Johnson, drar han ned BH-en hennes slik at brystene hennes vises. Dette vises også i episoden.

- Det føles bra, jeg snakket med de i formiddag og sa at jeg vil politianmelde, og at jeg ønsket å få tildelt det materialet jeg trenger for å politianmelde, har Paatere uttalt til Expressen, etter at nyheten ble kjent i Sverige.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Annie Dahlberg, Jennifer Paatere og Toby Johnson, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Lei av «dickpics»: - Ekle personer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer