Kristin Gjelsvik:

Sletter mikropenis-podkast etter debatten

Kristin Gjelsvik ble konfrontert med mikropenis-uttalelse i forbindelse med «Debatten» på NRK.

PODCAST: Under kveldens Debatten på NRK ble bligger Kristin Gjelsvik konfrontert om hennes beskrivelser av en mikropenis i sin podcast. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kristin Gjelsviks (33) flammende tale under Vixen Awards forrige uke har vakt debatt.

33-åringen stiller seg kritisk til hvordan enkelte bloggere og influensere utnytter sin påvirkningskraft overfor unge mennesker, og hevder at de er med på å bygge opp under et usunt kroppfokus.

Helt konkret gikk Gjelsvik til angrep på både bloggkollega Sophie Elise Isachsen (25) og TV 2, for å ta TV-seerne med inn på operasjonsstuen da Isachsen gjennomførte en rumpeoperasjon i Los Angeles.

I «Debatten» på NRK tirsdag var Gjelsviks Vixen-utspill tema.

Men bloggeren ble selv konfrontert med en kroppsfokusert uttalelse.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer

Harselerte med «mikropenis»

I en fersk episode av podkasten «Snikk Snakk!», som Gjelsvik driver sammen med Belinda Jakobsen, harselerer 33-åringen med en tidligere sexpartners «mikropenis».

Gjelsvik forteller blant annet om hvordan hun har spøkt med størrelsen på mannens kjønnsorgan overfor venner.

- Dette er absolutt ikke greit. Jeg blir selvfølgelig veldig flau over å ha snakket slik om det, sier Gjelsvik til programleder Fredrik Solvang.

SKIVEBOM: Kristin Gjelsvik beskriver egen harselering med en tidligere partners mikropenis som skivebom. Nå trekker hun podkasten der uttalelsen falt. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
SKIVEBOM: Kristin Gjelsvik beskriver egen harselering med en tidligere partners mikropenis som skivebom. Nå trekker hun podkasten der uttalelsen falt. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer

Var forberedt

I etterkant av «Debatten» sier Gjelsvik til Se og Hør at hun var forberedt på at «mikropenis»-uttalelsen ville bli tema på NRK.

- Det er kjempebra å bli konfrontert med sånne ting. Det var ikke greit. Da må man stå til ansvar for de meningene og det man sier i offentligheten.

På spørsmål om hvilken skade Gjelsvik tenker at uttalelsen kan ha gjort, svarer bloggeren følgende:

- Jeg håper for guds skyld at det ikke har oppstått noen skade.

Gjelsvik påpeker at hun i podkasten konkluderer med at størrelsen på penis ikke betyr noe, så lenge du vet hvordan du skal bruke den.

- Og så handler det om hvordan du kan tilfredsstille en kvinne på litt andre måter.

ISACHSEN: Faren til blogger Sophie Elise tar datteren i forsvar under kveldens debatt i NRK. Video: Celina Morken Vis mer

Sletter episoden

I «Debatten» oppfordret Gjelsvik TV 2 til å slette episoden av «Sophie Elises Verden» der Isachsens rumpeoperasjon var tema - noe TV 2 avviste at de kom til å gjøre.

På spørsmål fra Fredrik Solvang bekreftet Gjelsvik på direkten at hun kom til å slette podkast-episoden der «mikropenis»-uttalelsen falt.

- Det var skivebom å snakke på den måten, sier 33-åringen til Se og Hør.

Podkasten, kalt «Dårlige dates, dårlig sex og mikropeniser», er tirsdag kveld ikke å finne i oversikten over «Snikk Snakk!»-episoder.

LES OGSÅ: Slik svarer TV 2 på Gjelsviks kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer