SLETTER SPOR ETTER KJÆRESTEN: Justin Bieber har bestemt seg for å fjerne eks-kjæresten Selena Gomez' navn fra hitlåten «Beauty and A Beat». Foto: All Over Press
SLETTER SPOR ETTER KJÆRESTEN: Justin Bieber har bestemt seg for å fjerne eks-kjæresten Selena Gomez' navn fra hitlåten «Beauty and A Beat». Foto: All Over PressVis mer

Sletter eks-kjærestens navn fra hitlåt

- Det er utelukket at han kommer til å synge det på konserter.

SEOGHØR.NO: Justin Bieber (18) har gjort stor suksess med låten «Beauty and A Beat» - hvor han synger sammen med rapperen Nicki Minaj.

Men nå må låten endres på grunn av bruddet mellom Justin Bieber og Disney-stjernen Selena Gomez (20).

I en del av sangen blir nemlig Selenas navn trukket fram av Nicki Minaj. Nå har Bieber bedt henne endre teksten for å slippe å høre eks-kjæresten bli nevnt på scenen.

- Han vet at det bare vil gni salt i såret på Selena, og i tillegg provosere mange av de unge jentene i fanskaren, så det er bedre å glemme det helt, sier en kilde nær stjernen til The Sun.

Teksten som Bieber har bedt Nicki Minaj endre lyder:  «Justin Bieber, you know I’m a hit ’em with the ether, buns out, wiener, but I gotta keep an eye out for Selena.»

 Det er for sent å fjerne det fra albumet, men det er utelukket at han kommer til å synge det - eller tillate at Nicki eller noen andre gjør det - på konserter, sier kilden til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Selena slo opp på grunn av Miley