Sletter alle spor etter Selena

The Weeknd viser tydelige tegn på at han er helt ferdig med Selena Gomez.

BITTERT BRUDD: Selena Gomez og The Weeknd datet i ti måneder. Det ble slutt mellom de to i oktober. Nå har hun gått tilbake til Justin Bieber. Foto: NTB Scanpix
BITTERT BRUDD: Selena Gomez og The Weeknd datet i ti måneder. Det ble slutt mellom de to i oktober. Nå har hun gått tilbake til Justin Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan virke som forholdet mellom The Weeknd (27) og Selena Gomez (25) har fått en bitter ettersmak. Paret, som datet i ti måneder, gikk fra hverandre i oktober, men det gikk knapt en måned før Selena ble observert med ekskjæretsen Justin Bieber (23).

- Gjenforening med eksen

Nå kan det virke som at Selenas gjenforening med Justin kan ha vært årsaken til den dramatiske avgjørelsen til The Weeknd, eller Abel Tesfaye, som han egentlig heter. Han reagerte nemlig med å slette alle spor etter ekskjæresten på sosiale medier, ifølge People.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena har derimot beholdt flere bilder av de to sammen, som hun i sin tid delte med sine 130 millioner følgere. Det siste bildet ble delt den 5. september på Selinas konto, kun en måneds tid før det offisielle bruddet mellom de to.

- Kyssebilder av eksen

Nylig ble det også publisert bilder der Selena og Justin kysser, noe som kan tyde på Selena er helt ferdig med The Weeknd.

At The Weeknd sletter alle bilder av henne kan virke som en tydelig beskjed til sangeren at han også er helt ferdig med forholdet.

- Derfor ble det slutt

I følge kilder i People skal årsaken til bruddet ha vært at de to jobbet for mye, og for langt fra hverandre: «Det har vært tøft når han har vært på turné og hun har filmet i New York,» sier en kilde nær artisten til det amerikanske bladet.

De to gjorde forholdet sitt offisielt under den årlige Met-gallaen i mai, men de ble observert kyssende på en date allerede i januar i år.

- Kanskje feirer de jul sammen

I følge E! News tilbrakte ikke Selena og Justin Thanksgiving sammen. Hun valgte å reise til Texas til sin familie, mens Justin tilbrakte dagen med sin familie i Canada. De to skal enda ikke ha bestemt seg for om de vil feire jul sammen.

LES OGSÅ: Det tok slutt på grunn av aldersforskjellen