Kendall og Kylie Jenner

- Slett dette bildet

Fansen setter søstrenes modellferdigheter opp mot hverandre.

DUELL: Den eldste Jenner-søsteren slaktes i forbindelse med ny kampanje. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
DUELL: Den eldste Jenner-søsteren slaktes i forbindelse med ny kampanje. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Publisert

Kendall Jenner (25) har regjert modellverdenen helt siden hun kom på banen, og dukker stadig opp i verdenskjente magasiner og motekampanjer. Lillesøsteren Kylie (23) er heller ikke fremmed i mote- og skjønnhetsindustrien, og har hatt stor suksess som sminkemogul.

Nå lurer imidlertid fansen på om det muligens er feil Jenner-søster som står på Forbes-listen for «Verdens best betalte modeller».

I forbindelse med nye bilder fra to ulike photoshoots blir nemlig Kendall og Kylies modellegenskaper sammenlignet, der fansen favoriserer den yngste av de to Jenner-søstrene. Det melder blant annet Yahoo!.

- Hvem er det?

I en alder av 15 begynte Kendall Jenner sin karriere innen modellyrket, og har siden skapt et stort navn for seg selv i bransjen.

I 2018 toppet hun også Forbes-listen for «Verdens best betalte modeller», og tronet over flere internasjonale supermodeller, deriblant Karlie Kloss (28) og Hadid-søstrene, Bella (24) og Gigi (26).

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

I en ny kampanje for motemerket «Burberry» kritiserer fansen hvordan Kendall fremstår på bildene.

De fleste påpeker at Kendall er «nær ugjenkjennelig» på bildene, og mange deler sin formening om modellens arbeid i forbindelse med kampanjen. Med det ruller kritikken inn i kommentarfeltene.

«Det ser ikke ut som henne» og «Kendall ser ikke ut som Kendall», lyder det i kommentarfeltet under Burberrys Instagram-innlegg.

«Vær så snill å slett dette bildet, det er flaut for merket», står det i en Twitter-kommentar, som for øvrig har fått 3,700 likerklikk.

«Kendall gjør ikke at Burberry-merket ser spesielt ut. Hun devaluerer det. Jeg hadde sluttet å handle varer fra Burberry på grunn av henne. Hun er ikke et godt selge-verktøy», skriver en annen Twitter-bruker.

Hylles av fansen

Èn dag etter at motemerket publiserte bildene av Kendall kunne også Kylie dele flere Instagram-innlegg fra en photoshoot.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

I forbindelse med forsiden av kulturmagasinet TMRW publiserte Kylie en rekke bilder med ulike antrekk og rekvisitter.

Kylie, som er best kjent for sitt sminkemerke, Kylie Cosmetics, hylles nå for sine modellposeringer, og flere av kommentarene har referert til disse bildene i Kendalls kommentarfelt.

En av Twitter-kontoene legger ved fire bilder fra Kylies photoshoot for magasinet TMRW under Burberrys kampanje-innlegg, og skriver: «Jeg vet at hun er flau fordi søsteren hennes utklasser henne på denne måten».

En annen Twitter-bruker skriver: «Kylie Jenner for TMRW Magazine beviser enda en gang at hun er en bedre modell enn Kendall Jenner»

Til tross for sammenligningen, er det likevel ikke noe tvil om at begge søstrene har funnet stor suksess i sine respektive yrker, og vil trolig fortsette med det i tiden som kommer.

LES OGSÅ: Bisarre bilder vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer