«Tropp 1»:

- Slet sinnssykt mye

Julie Skjelvik fikk virkelig testet viljestyrken.

TREKKER SEG: Julie Skjelvik velger i tirsdagens episode å trekke seg fra «Tropp 1». Foto: Matti Bernitz/TV 2
TREKKER SEG: Julie Skjelvik velger i tirsdagens episode å trekke seg fra «Tropp 1». Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Deltakerne i «Kompani Lauritzen: Tropp 1» har nå kjempet seg gjennom flere uker med oberst Dag Otto Lauritzens (66) knallharde militærtrening, og finalen nærmer seg med stormskritt.

Før den tid venter imidlertid nok en tøff utfordring, da befalet skal teste kompaniaspirantenes viljestyrke. Den første prøvelsen blir å tilbringe ei hel natt ute i typisk vestlandsklima. I tillegg får de i oppgave å lage bål, samt tilberede og spise et fjærkre.

Underveis valgte både Daniel Pawa (23) og Julian Rassat (23) å trekke seg fra konkurransen.

Da de resterende sju deltakerne kunne puste lettet ut da morgendagen meldte sin ankomst, tok det ikke lang tid før de ble kidnappet av «fienden» og måtte i avhør.

Da de etter det igjen fikk beskjed om å sette ut på marsj og at øvelsen slettes ikke var over, ble det litt for mye for én av deltakerne. Det var da Julie Skjelvik (24) valgte å si «no play».

- Jeg har ingen krefter og jeg er våt og iskald. Jeg tok på meg skiene og pakket pulken, men da de sa «på med pakning» kjente jeg at det går ikke, sier hun i episoden, og legger til at energien var brukt opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer