TOPP MED MODELL: Selv om Stig mistet draget etter «Ungkaren» er han nå lykkelig sammen med søte Therese Haugsnes. Foto: Stella
TOPP MED MODELL: Selv om Stig mistet draget etter «Ungkaren» er han nå lykkelig sammen med søte Therese Haugsnes. Foto: StellaVis mer

- Slet sinnssykt med å få henne på kroken

Stig Kjos mistet draget etter «Ungkaren».

SEHER.NO:  Da Stig Kjos var selveste «Ungkaren»på TVNorge vasset han i dametilbud. Men etter at serien var ferdig, ble det overraskende stille.

- Jeg mistet rett og slett draget, forteller Stig til Her og Nå.

Kjekkasen Stig Kjos (33) er igjen aktuell på TV-skjermen med 71 grader nord på TVNorge. Nå smiler også lykken til Kjos igjen. Han ble sammen med nummer to i «Scandinavian Top Model» i 2006, vakre Therese Haugsnes.

- Vi har det veldig fint nå, men jeg slet noe helt sinnssykt med å få henne på kroken. Hun var vel en av dem som hadde  fordommer mot meg, og jeg måtte virkelig overbevise henne. Jeg holdt vel på et par måender før jeg i det hele tatt fikk henne med på date. Etterpå gikk det på skinner, fastslår sjarmøren.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Måtte reddes ned av TV-team