RUTINERT: Sidsel Wold er en av NRKs mest erfarne utenriksreportere. Her er hun på oppdrag i Gaza med kollegene Solveig Helvik og Bengt Kristiansen. Foto: NRK
RUTINERT: Sidsel Wold er en av NRKs mest erfarne utenriksreportere. Her er hun på oppdrag i Gaza med kollegene Solveig Helvik og Bengt Kristiansen. Foto: NRK Vis mer

Slet med spiseforstyrrelser

NRK-reporteren Sidsel Wold takker prinsesse Diana for at hun ble frisk.

Publisert
SEHER.NO: NRK-journalist Sidsel Wold (52) rapporterer om dagen fra det urolige Libya, som en av få norske journalister.

Reporteren, som snakker flytende arabisk, har flere utfordrende erfaringer bak seg - sikkert en god ballast i dramatiske situasjoner.

52-åringen fikk nemlig spiseforstyrrelser da hun gikk i åttende klasse, og det ble såpass alvorlig at hun måtte få hjelp på Rikshospitalet for å bli frisk igjen, skriver Se og Hør. Men det er ikke kun der hun har funnet hjelp...

- Folk ler når jeg sier det, men prinsesse Diana betydde ekstremt mye for oss som har slitt med spiseforstyrrelser. Da hun stod fram betydde det at vi ikke var alene. Vi trengte ikke å skamme oss lenger, har Wold fortalt til Dagbladet ifølge Se og Hør.

Avdøde prinsesse Diana var faktisk såpass viktig for journalisten at hun kastet seg på flyet til London etter bilulykken som drepte den britiske prinsessen. Der la Wold ned blomster foran prinsessens offisielle residens, Kensington Palace.

Dette er heller ikke første gang den modige reporteren har reist avgårde nærmest på impuls. Etter å ha intervjuet sin nåværende ektemann Ragnar Kvam jr. (68) for P2-programmet «Timen er din» i 1994, ble hun nemlig med forfatteren og journalisten på seiltur til Sør-Kinahavet!


Ifølge Se og Hør skal hun ha tatt ut alle sparepengene sine før de reiste, og turen skal ha blitt temmelig romantisk. Året etter fortsatte de med en halvannet år lang seiltur fra Alaska og til Australia, en ferd som også førte dem sammen som kjærester. Ikke lenge etterpå ble sønnen Magnus (14) født.

Til daglig bor den verdensvante familien i Jerusalem, men til høsten skal Wold og familien flytte hjem til Norge, om alt går etter planen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet opp før foto-shoot  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer