Slet med selvmordstanker etter utroskapen

Dean McDermott ville ta sitt eget liv etter å ha bedratt kona Tori Spelling.

VILLE TA SITT EGET LIV: Tori Spelling og Dean McDermott er midt i en dramatisk krise i ekteskapet og Dean forteller nå at han var inne på tanken å ta sitt eget liv.  Foto: FameFlynet
VILLE TA SITT EGET LIV: Tori Spelling og Dean McDermott er midt i en dramatisk krise i ekteskapet og Dean forteller nå at han var inne på tanken å ta sitt eget liv. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Ekteskapet til den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (40) har vært nær ved å rakne etter at hennes ektemann Dean McDermott (47) innrømmet å ha vært utro.

I deres nye realityserie «True Tori» lar det berømte paret fansen få et innblikk i deres svært turbulente forhold. I en ny episode av det omdiskuterte programmet forteller Dean at han var nær ved å ta sitt eget liv under den verste krisen i ekteskapet.

Paret er i terapi da McDermott forteller at han fikk lyst til å hoppe ut av vinduet fra psykologens kontor.

- Vi sitter i det samme rommet der jeg fikk sammenbruddet mitt. Mens vi ventet på ambulansen så jeg en sprekk i vinduet. Jeg tenkte at jeg hadde en mulighet til å sparke ut vinduet, siden det allerede var ødelagt, og kaste meg ut av det, sier McDermott ifølge Radaronline.

La seg inn på rehab

Dean deler det tøffe minnet fra terapitimen for å illustrere hvor fortvilet og maktesløs han følte seg.

BEDRATT: Tori Spelling føler seg knust etter ektemannen Dean McDermotts affære i desember.  Foto: FameFlynet
BEDRATT: Tori Spelling føler seg knust etter ektemannen Dean McDermotts affære i desember. Foto: FameFlynet Vis mer

- Jeg følte den eneste utveien var om jeg forlot denne verden, sier han.

Tanken på kona og de fire barna fikk derimot Dean på bedre tanker og kort tid etter la han seg frivillig inn på en avvenningsklinikk for sex-avhengige.

- Jeg ville forsvinne og tenkte at jeg ikke kunne komme meg ut av situasjonen. Jeg følte Tori fortjente at jeg døde. Jeg sitter her nå og ser på sprekken i ruten, og vet at jeg ikke vil ta livet av meg.

Kjørt til sykehus

Det er ikke bare Dean som har hatt det vanskelig. Nylig ble det kjent at Tori måtte legges inn på sykehus som en følge av problemene i ekteskapet. Akkurat hva som var årsaken er foreløpig ukjent.

Realityparet har de siste månedene vært svært åpenhjertige om sine ekteskapelige problemer etter at McDermott hoppet til sengs med 28 år gamle Emily Goodhand under et besøk i Canada før jul.

At paret nå tjener penger på problemene sine blir av mange sett på som mistenkelig og amerikanske medier har hevdet at affæren er oppspinn for å skape blest om TV-serien.

Ifølge McDermott var han utro fordi sjansen bød seg.

- Jeg trodde ikke jeg ville bli avslørt. Jeg drakk og dopet meg, sier han i TV-serien.

LES OGSÅ: Havnet på sykehus etter skilsmissepåstander