Slet med helsa under TV-innspilling

- Jeg måtte bare stoppe, sier Anne-Kat. Hærland. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag er det premiere på komikeren Anne-Kat. Hærlands nye underholdningsshow på TVNorge, og Seoghør.no fikk være med da hun spilte inn en pilotepisode i Oslo.

I programmene vil Hærland - som tidligere har gjort suksess på TV blant annet i NRKs «Nytt på nytt», kommentere nyhetsbildet gjennom sketsjer og intervju med kjente gjester.

Men innspillingen av pilotepisoden gikk ikke uten problemer for Hærland.

Måtte ta hostesaft

Hyppige hosteanfall og en forkjølelse førte til at den populære programlederen måtte ty til nødhjelp for å fullføre sendingen.

- Jeg kjente midt i det ene intervjuet at "nå må jeg hoste, nå må jeg hoste, hva gjør jeg". Jeg måtte bare stoppe for å drikke hostesaft. Og så får vi håpe at det går over til premieren. Jeg har heldigvis ikke noe feber, nå skal jeg bare gå hjem og ta et varmt bad, legge meg å sove, og så skal vi fortsette å jobbe i morgen, sa hun til Seoghør.no etter innspillingen for en uke siden.

Ble beroliget

Til tross for forkjølelsen ble Anne-Kat. beroliget før kveldens premiere av prøvepublikummets reaksjon.

- Jeg var veldig glad for at publikum lo når de skulle. Det er jo det man vil, at latteren skal komme når man har planlagt at den skal komme.

- Vil vi få se en ondskapsfull Anne-Kat. i ditt nye TVNorge-program?

- Nei, det kommer an på hvilken type nyhetsuke det er. Å være sint bare for å være sint er jo bare helt meningsløst. Noen ting blir man sint over, og noen ting blir man overrasket over. Det ser vi fra sendeminutt til sendeminutt.

«Anne-Kat» ser du på TVNorge tirsdager kl 21.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: - Du er politiker, ikke klovn!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer