Lisa Kudrow:

Slet med eget kroppsbilde

«Friends»-stjernen åpner opp om den vanskelige tida under innspillingen av den populære serien.

SLET: Lisa Kudrow synes det var vanskelig å se seg selv på TV, når «Friends» rullet over skjermene. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
SLET: Lisa Kudrow synes det var vanskelig å se seg selv på TV, når «Friends» rullet over skjermene. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Lisa Kudrow (59) vil for mange alltid være synonymt med «Phoebe Buffay». I ti år spilte hun den ikoniske rollen i den populære komiserien «Friends»

Men tross populæriteten og statusen, var tida under innspillingen langt fra lett for skuespilleren, som lenge slet med sitt eget kroppsbilde, skriver E!News.

Kudrow gjestet nylig podkasten «Podcrushed». Der åpnet hun opp om hvor usikker hun var på seg selv under innspillingen av serien.

I podkasten kan 59-åringen fortelle at hun pleide å tro at usikkerheten hennes stammet fra kostymer med dårlig fasong og passform.

- Å se meg selv på showet i de klærne, og så se Courtney og Jennifer i sine, fikk meg til å tenkte: «Åh, de kan klær, så de kan fortelle kostymedesigneren nøyaktig hvor de skal sy det inn».

Trengte hjelp med kostymene

Etter hvert ba hun sine medskuespiller bli med henne på kostymeprøver for å hjelpe henne. Men selv det gjorde ingen forskjell på tankene hun hadde i hodet.

- Jeg prøver ikke å si at jeg var overvektig, for det var jeg ikke. Jeg hadde bare ingen anelse om den faktiske formen på kroppen min.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer