Slet med depresjon i all hemmelighet

Lady Gaga toppet hitlistene verden over, men privat hadde popstjernen store problemer.

SEOGHØR.NO: Lady Gaga (27) har nylig toppet listene med sanger som «Applause» og «Do What U Want», men utenfor rampelyset har det vært noen vanskelige måneder for den verdensberømte popstjernen.

I et nytt intervju med Harper’s Bazaar forteller Gaga om sin kamp med depresjon.

- Jeg ble veldig deprimert på slutten av 2013. Jeg  var utslitt av å få folk unna. Jeg kunne ikke føle mine egne hjerteslag. Jeg var sint, kynisk og alltid trist - som et anker som dro meg ned hvor hen jeg gikk, sier hun til bladet ifølge The Huffington Post.

DEPRIMERT: Få visste at Lady Gaga slet med depresjon før hun avslørte det selv i et nytt intervju. Her under et besøk i Paris i januar. Foto: TGB / Splash News/ All Over Press
DEPRIMERT: Få visste at Lady Gaga slet med depresjon før hun avslørte det selv i et nytt intervju. Her under et besøk i Paris i januar. Foto: TGB / Splash News/ All Over Press Vis mer

Få visste at artisten slet med psykiske problemer. De siste månedene har Gaga troppet opp rundt om i verden i stadig mer bisarre antrekk for å promotere sitt siste album, og i høst kastet hun alle klærne på scenen i London.

Gaga kom seg ut av depresjonen ved å fokusere på det hun gjør best - lage musikk.

- Depresjon hindrer ikke talentene dine, det gjør dem bare vanskeligere å oppdage. Men jeg finner dem alltid. Jeg har lært at tristheten aldri ødelegger det som gjør meg fantastisk. Du må finne tilbake til din storhet, sier sangeren.

Til tross for at «Applause»-stjernen følte seg helt på bunn tvang hun seg selv til å begynne å fokusere på de positive tingene i livet sitt.

- Jeg sa til meg selv; «Så lenge det bare finnes en liten molekyl i kroppen min, så skal jeg klare å fordoble den. Du må gjøre det for din og musikkens skyld. Og for fansen og familien din sin skyld».

 

LES OGSÅ: Fikk klager da hun kledde på seg