Slet med anorexi og bulimi

Artisten spiste for å undertrykke følelser som angst og ensomhet.

LYKKELIG FAMILIE: Alanis Morissette og ektemannen Mario "MC Souleye" Treadway er stolte foreldre til lille Ever. Foto: All Over Press
LYKKELIG FAMILIE: Alanis Morissette og ektemannen Mario "MC Souleye" Treadway er stolte foreldre til lille Ever. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den dyktige artisten Alanis Morissette (37) fortalte tidligere denne måneden om fødselsdepresjonen hun opplevde da sønnen Ever (1) kom til verden i fjor.

Nå avslører hun nye hemmeligheter om livet sitt i sin egen blogg på nettstedet ivillage.com.

"Ironic"-stjernen skriver blant annet at hun i ungdomsårene var rammet av både anorexia og bulimi, og hun sier at spiseforstyrrelsene kom fra et usunt ønske om å undertrykke sine egne følelser.

- Det finnes ofte traumer som trengs og helbredes. Å dytte i seg fet mat kan være en måte å beskytte seg selv på for å overleve, og å avverge frykten for å kjenne på egne følelser. Det kan være en måte å føle at man kontrollerer noe på - i en verden hvor alt kan virke som det er ute av kontroll. Selv merker jeg at angst, frykt, kjedsomhet, skuffelse, ensomhet, og sorg er følelser mat kan forebygge, skriver hun i bloggen.

Morissette forteller også at hun i dag er kvitt spiseforstyrrelsene, men at hun fremdeles har et anstrengt forhold til mat og fett. En av tingene som hjelper henne å komme videre er å skrive om det i bloggen sin.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Se - så søte de er sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer