Slet med angst og depresjoner

Men en fengselsstraff på 45 dager etter en voldsdom gjorde «Cir.Cuz»-stjernen Mats Melby frisk.

PLATEAKTUELLE: «Cir.Cuz»-duoen Mats Melby og Thomas Pettersen er klar for singelslipp og debutalbum til høsten. Her er guttene på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i 2011. Foto: FAME FLYNET
PLATEAKTUELLE: «Cir.Cuz»-duoen Mats Melby og Thomas Pettersen er klar for singelslipp og debutalbum til høsten. Her er guttene på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i 2011. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2011 ble Mats Melby (24), kjent fra rapduoen «Cir.Cuz» dømt for vold etter å ha slått ned en annen gjest på et utested fire år tidligere.

Samtidig som Melby måtte sone herjet låtene deres på hitlistene, men i stedet for å la seg knekke av dommen ble den redningen hans.

- Jeg hadde hatt angst - en blanding av stress, depresjoner, traumatiske opplevelser og sosial angst - siden 2007, men da jeg gikk ut fengselsportene den 12. mai i 2011, var plagene helt borte, forteller Mats i et intervju med VG.

I oppveksten måtte 24-åringen bytte skole flere ganger på grunn av fysisk og psykisk mobbing. Til avisa forteller han at fengselsoppholdet ble en «Wake-up-call» og at de faste rutinene hjalp ham til å overvinne angsten.

- I fengselet klarte jeg endelig å sove skikkelig og spise ordentlig. Jeg la meg 23.00 hver kveld og sto opp 06.30 hver morgen, trente og jobbet. Før tenkte jeg så sykt mye, men nå er jeg mye mer avslappet, sier Melbye.LES OGSÅ: Her prøver Ole I'Dole seg på «Cir.Cuz»-guttas rap-låt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer