Susannah Constantine:

Slet med alkohol: - Tisset på meg

TV-stjernen snakker ut om den vanskelige tiden.

ALKOHOLIKER: Constantine sleit med alkoholisme og en helt spesiell hendelse skulle være redningen. Foto: S Meddle / ITV / Shutterstock / NTB
ALKOHOLIKER: Constantine sleit med alkoholisme og en helt spesiell hendelse skulle være redningen. Foto: S Meddle / ITV / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Susannah Constantine (60) er aller best kjent fra tv-serien «Trinny og Susannah - Oppdrag Norge», der hun sammen med Trinny Woodall (58) ga norske kvinner hjelp med klær og sminke.

De hadde også stor suksess internasjonalt med konseptet og ble ansett for å være guruer innen mote. Til tross for stor suksess i arbeidslivet har Constantine slitt på privaten.

I 2013 traff hun veggen og innså at hun hadde et stort problem med alkohol. Nå åpner hun opp om hva som skjedde den dagen hun bestemte seg for å ta tak i problemet.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket i denne ukas Lindmo. Video: NRK Vis mer

Alkoholen hadde kontroll

Ifølge Daily Mail forsto Constantine på et tidspunkt at alkoholen hadde tatt kontroll over livet hennes. Hun drakk en og en halv flaske vin hver eneste kveld, og prøve å skjule alkoholismen for familien sin.

I talkshowet «Lorraine» mimrer hun tilbake til det øyeblikket hvor hun forsto at en endring måtte til. Hun forklarer at hun var med familien sin i Cornwall og at hun ikke drakk mer enn noen andre gjorde.

- Jeg tror at når du drikker hele tida og hver dag, så blir kroppen din som en svamp og det skal ikke mye til før du havnet over kanten, sier hun.

Det var akkurat det som skjedde med 60-åringen.

- Alt gikk i svart, jeg falt, jeg brakk ryggen og jeg tisset på meg. Det blir ikke mer pinlig enn det. Barna mine så dette, så ektemannen min og svigerbroren min fikk meg i seng.

Kronprinsesse Mette-Marit taler om hvorfor litteraturen er viktig i sammenhenger i livet hvor man har det vanskelig. Hun snakker også om egne erfaringer i forhold til dette. Vis mer

Erkjente problemet

Det var etter denne hendelsen Constantine satte seg ned med familien og fortalte at hun hadde et problem. Hun erkjente at hun hadde løyet til de og at hun drakk mye mer enn noen av de visste.

- Jeg spurte de «hvordan får dette deg til å føle deg», og de fortalte alle hva de følte og jeg visste da at jeg måtte slutte og bygge opp tilliten hos familien min igjen, fordi jeg hadde løyet.

Denne hendelsen fant sted i 2013, men det var først i 2020 hun snakket offentlig om alkoholproblemene sine.

LES OGSÅ: - Jeg levde som en alkoholiker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer