SUGEMERKE: Det var et tydelig sugemerke på Gwens hals når fotografene spottet henne i helgen. Foto: Scanpix
SUGEMERKE: Det var et tydelig sugemerke på Gwens hals når fotografene spottet henne i helgen. Foto: Scanpix Vis mer

Gwen Stefani:

Slet med å skjule sugemerket

Ingen tvil om at kjærligheten mellom Gwen Stefani og Blake Shelton blomstrer.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det var i desember i fjor forholdet mellom Gwen Stefani (47) og Blake Shelton (40) ble avslørt.

Det skjedde etter at de to ble avbildet kyssende utenfor en restaurant i Casa Vega i Shelton i California. Da hadde de i en lengre periode lekt katt og mus med fotografene.

Siden den gang har romansen mellom de to blomstret mer og mer.

I helgen ble Gwen observert med et sugemerke på halsen på tur i en park med barna sine Kingston (10), Zuma (8) og Apollo (2), ifølge Radaronline.

Det kan virke som den tidligere «No Doubt»-sangerinnen forsøkte å skjule merket med sin store grå hettegenser, men det gikk ikke særlig bra. Etter all sannsynlighet er det kjæresten hennes Blake Shelton som har laget det.

Saken fortsetter under bildet.

UT PÅ TUR ALDRI SUR: Gwen brukte helgen i parken med barna. Foto: Scanpix 
UT PÅ TUR ALDRI SUR: Gwen brukte helgen i parken med barna. Foto: Scanpix  Vis mer

Offentlig forhold

Mange stjernepar gjør alt for å verne om privatlivet sitt og nekter å dele detaljer om forhold og følelser.

Men dette gjelder ikke for turtelduene Blake Shelton og Gwen Stefani.

- Tuller du? Jeg elsker å snakke om Gwen, strålte country-sangeren da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show» fredag forrige uke, ifølge People.com.

Det var høsten i fjor at det ble kjent at «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre, og i dag poster de jevnlig søte bilder av romansen på sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Selv om det er ett år siden de stod frem som ett par, ser Gwen og Blake ut til å være like nyforelsket. Foto: Scanpix 
FORELSKET: Selv om det er ett år siden de stod frem som ett par, ser Gwen og Blake ut til å være like nyforelsket. Foto: Scanpix  Vis mer

Separerte seg samtidig

Like før de innledet forholdet hadde de begge to vært gjennom tøffe ekteskapsbrudd.

Først gikk Blake og Miranda Lambert (33) hver til sitt etter fire år som mann og kone i juli, og i august kom sjokkbruddet mellom Gwen og ektemannen gjennom 23 år, Gavin Rossdale (51).

- Å bli sammen med Gwen har virkelig fått meg til å åpne øynene, innrømmet «She's Got a Way With Words»-sangeren videre til Ellen DeGeneres (58).

Saken fortsetter under bildet.

RESERVEFAR: Blake har ingen barn selv, men ser ut til å elske livet som reservepappa for Gwens tre sønner. Her koser de seg sammen i Disneyland. Foto: NTB Scanpix.
RESERVEFAR: Blake har ingen barn selv, men ser ut til å elske livet som reservepappa for Gwens tre sønner. Her koser de seg sammen i Disneyland. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I starten trodde Blake at det aldri kom til å bli dem, spesielt med tanke på hennes suksessfulle rockestjerne-karriere.

- Man tenker på Gwen Stefani og No Doubt, men tro det eller ei, hun er kanskje den mest normale personen jeg noen gang har truffet. Det har vært utrolig bra for meg å være sammen med noen som er så jordnær som henne. Hun er rett og slett et godt menneske med et stort hjerte, skrøt Shelton, og la til:

- Og så er hun heit. Har du sett henne? Jeg mener, se på den dama!

- Nei, det har jeg ikke lagt merke til. Jeg innså det akkurat nå. Hun er attraktiv, fleipet Ellen til latter fra publikum.

LES OGSÅ: Avviser ryktene om separate hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer