Slenger med leppa mot Botox-trend

Popstjernen Cheryl Cole nekter å endre på utseende for å passe inn i stjernebyen.

HUMORISTISK: Popstjernen Cheryl Cole har bestandig satset på naturlig skjønnhet - derfor var det mange som ble overrasket da hun i helgen la ut dette bildet av seg selv på Twitter. Heldigvis var trutmunnen en spøk. Foto: © Cheryl Cole/ Twitter
HUMORISTISK: Popstjernen Cheryl Cole har bestandig satset på naturlig skjønnhet - derfor var det mange som ble overrasket da hun i helgen la ut dette bildet av seg selv på Twitter. Heldigvis var trutmunnen en spøk. Foto: © Cheryl Cole/ Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Cheryl Cole (28), fra jentegruppa ”Girls Aloud” er fast bestemt på å lykkes i Hollywood - derfor var det mange som sperret opp øynene da hun i helgen la ut dette bildet av seg selv på Twitter.

Heldigvis viste den enorme trutmunnen seg å være falsk.
- Jeg har visst vært for lenge i Los Angeles, skrev den spøkefulle briten. Botox-fylte lepper har lenge vært en trend i stjernebyen, noe Cole tar sterkt avstand fra.

- Jeg forstår ikke hvorfor alle ønsker å se like ut. Jeg tror ikke det er så lurt å sette naturen på prøve på denne måten, har hun tidligere uttalt.

Cheryl ble tidligere i år sparket fra dommerpanelet i den amerikanske versjonen av ”X factor”, men nå ser hun likevel ut til å ha slått seg til rette i USA. Den naturlige skjønnheten lanserte nylig sin egen skokolleksjon, og jobber for tiden med innspillingen av et nytt album.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper storm   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer