Coronaviruset:

Sleiket toalettsete: Smittet

Influenseren deltok på den mye omtalte «corona challenge», og skal nå være smittet av viruset.

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har den mye omtalte «corona challenge» gått sin rundgang på sosiale medier, etter at influenseren Ava Louise la ut en video på TikTok der hun slikket toalettsetet på en flydo, i et forsøk på å skape en ny trend.

Se video av «corona challenge» øverst i saken.

Til tross for utallige råd og advarsler mot det potensielt farlige stuntet, gjorde hun det, og flere unge har den siste uka slengt seg på trenden - som går ut på å slikke på et toalettsete på en offentlig plass.

Det ser imidlertid ut til at advarslene mot trenden viste seg å være berettiget, da stuntet denne uka fikk sitt første offer.

Testet positivt

20. mars la den 21 år gamle influenseren Larz ut en video på sosiale medier, der han sleiker på doringen ved et offentlig toalett. Til videoen skrev han teksten «retweet for å øke bevisstheten rundt coronaviruset».

Nå er influenseren være smittet av viruset. Det melder en rekke medier, deriblant People.

Nyheten om at han skal være smittet la han selv ut på Twitter og Instagram, der han har lagt ut en video fra sykesenga og skriver: «Jeg er diagnostisert med coronaviruset».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer