«Farmen 2020»

Slått ut etter sabotasjen: - Klikker i vinkel

Inger Cecilie Grønnerød satte fyr på ukeoppdraget, men etter tvekampen var det Karianne Kopperstad som var i fyr og flamme.

«FARMEN»-EXIT: Etter åtte uker på gården, møttes Karianne Kopperud og Inger Cecilie Grønnerød til tvekamp. Dette sier den utsendte om det. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken med «Farmen» har vakt oppsikt etter at Inger Cecilie «IC» Grønnerød (47) satte fyr på et broderi som deltakerne hadde laget som en del av ukeoppdraget.

Det hele ble imidlertid ganske dramatisk da filmcrewet måtte kaste det ut på gårdsplassen. Både Grønnerød og TV 2 hevder at sabotasjen var under kontroll, noe flere har stilt seg kritiske til.

Deltakerne på gården fant imidlertid ikke ut at det var 47-åringen som sto bak, og storbonde Daniel Viem Åkrem (31) baserte derfor førstekjempevalget på en tidligere avtale.

ISFRONT: Inger Cecilie «IC» Grønnerød og Karianne Kopperstad er ikke på talefot etter «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2
ISFRONT: Inger Cecilie «IC» Grønnerød og Karianne Kopperstad er ikke på talefot etter «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Ettersom det bare var to kvinner igjen på gården, ble det naturligvis Karianne Kopperstad (27) som ble andrekjempe. Det kulminerte i en forventet tautrekkingskonkurranse.

Seieren gikk overlegent til Kopperstad, som også hadde meldt utfallet på forhånd. Hun blir med det den eneste jenta igjen på gården.

SABOTASJE: Under onsdagens episode av «Farmen», kommer det fram at det har vært sabotasje av ukesoppdraget. Det får spesielt en deltaker til å rase. Video: TV 2/Privat/Ingebjørg Iversen. Reporter: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen. Vis mer

Ville være anonym

Grønnerød forteller til Se og Hør at hun var fornøyd med lengden på gårdsoppholdet, og at det derfor ikke var et stort nederlag å tape i tvekampen.

Hun er overrasket over at hun har fått så mye oppmerksomhet i forbindelse med programmet. Hun hadde nemlig andre planer.

- Mitt utgangspunkt for å være med i «Farmen» var å ha en pause fra livet. Jeg ville være en litt anonym type som skulle være i periferien. Det ble helt motsatt, sier hun lattermildt.

HETSET: Inger Cecilie Grønnerød har fått flere tilbakemeldinger på sin «Farmen»-deltakelse. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Denne uken er det nettopp henne som har stått for overskriftene, og det har røket like mye av kommentarfeltene som det har av broderiet hun tente på.

- Jeg lar meg jo forundre over hvordan mennesker ikke klarer å skille mellom tv og virkelighet. Det er jo veldig mange som viser stort hat og kommer med karakteristikker på både utseende og personegenskaper. Når det er sagt får jeg mye hyggelige meldinger også, sier hun.

- Jeg skjønner at folk reagerer på episoden som slutter med at jeg tenner på gården, det er ikke så rart at folk klikker i vinkel.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

Fornøyd med sabotasjen

Det ble også kraftige reaksjoner inne på gården, og flere av deltakerne er ikke på talefot med Grønnerød etter det som skjedde.

- Jeg og Karianne hadde et veldig godt forhold, selv om vi ikke hang så mye sammen. Vi hadde et bånd, vi var gode venner og hadde tillit til hverandre. Så det var helt klart et tillitsbrudd. Det var ikke noe pent gjort, eller noe jeg ville gjort på ekte, men det var en del av spillet, understreker hun.

KLOKKEKLAR TRO: Karianne Kopperstad var aldri i tvil om at hun kom til å vinne tautrekkingskonkurransen. Foto: Alex Iversen/TV 2
KLOKKEKLAR TRO: Karianne Kopperstad var aldri i tvil om at hun kom til å vinne tautrekkingskonkurransen. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Til tross for det angrer hun ikke på sabotasjen.

- Jeg er egentlig strålende fornøyd. Planen var at Daniel ikke skulle få den kniven, noe han ikke gjorde.

- Tung og seig

Kopperstad har tidligere denne uken uttalt seg om sabotasjen til 47-åringen, og forklart at hun ble kvalm over å finne ut av at det var henne som sto bak. Hun har imidlertid ikke noe ønske om å uttale seg om reaksjonene som har kommet fra seerne.

- Jeg prøver å lese minst mulig. Jeg forstår at folk reagerer, også forstår jeg at det er forskjellige sider, mer har jeg ikke å si.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hun forteller imidlertid at hun fikk en tøff tvekamp, noe hun som crossfit-utøver hadde sett frem til.

- Det var veldig kjekt å endelig få gå en fysisk kamp. Jeg var aldri i tvil om at jeg kom til å vinne, men hun var tung å flytte på og seig. Det er klart hun har noen muskler der, men det var godt å få på papiret at jeg er sterkere, sier hun og ler.

LES OGSÅ: Oppgjør med grov hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer