<strong>TV-SUKSESS:</strong> Sharon Osbourne (t.h) har gjort suksess som programleder for en rekke TV-programmer. Her bryter datteren Kelly Osbourne sammen på «The Talk», der moren er med-vertinne. Kelly avslørte her at  hun frykter å få kreft etter at moren kjempet Foto: PLANET PHOTOS/Stella Pictures
TV-SUKSESS: Sharon Osbourne (t.h) har gjort suksess som programleder for en rekke TV-programmer. Her bryter datteren Kelly Osbourne sammen på «The Talk», der moren er med-vertinne. Kelly avslørte her at hun frykter å få kreft etter at moren kjempet Foto: PLANET PHOTOS/Stella Pictures Vis mer

Slått ut av mystisk sykdom

Sharon Osbourne er for syk til å jobbe - og gjett hvem som er vikaren hennes.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske TV-vertinnen og forretningskvinnen Sharon Osbourne (58), som er gift med tidligere Black Sabbath-vokalist Ozzy Osbourne (62), har vanligvis nok å styre med.

Men nå er den driftige briten, som er en av fem programledere i det amerikanske talkshowet «The Talk», for syk til å jobbe. 58-åringen har nemlig blitt slått ut av en mystisk sykdom. Det skriver nettstedet WENN.

Osbourne, som tidligere har kjempet mot kreftsykdom, skal ha fått influensaliknende symptomer på fredag og deretter vært dårlig hele 4. juli-helgen. Hun følte seg ikke noe bedre mandag, og skal derfor ha avtalt en konsultasjon med legen sin.

«Føler meg virkelig ikke noe bedre» skriver hun på Twitter-profilen sin, og høster flere «god bedring»-meldinger fra følgerne sine.

«America's Got Talent»-dommeren har også tatt seg fri fra vertinnejobben på «The Talk» denne uken, for å få tid og ro til å komme seg igjen. Dermed skal den frittalende kjendisbloggeren Perez Hilton få fylle hennes plass i talkshow-sofaen.

«Jeg er veldig spent på å være med-vert på The Talk på CBS i dag! Bare noen øyeblikk unna!» skriver han entusiastisk på Twitter-profilen sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nedlegger veto mot svigermor  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer