Slått ut av mystisk sykdom

Popstjernen Justin Timberlake avlyste konsert i New York på grunn av helseproblemer.

HELL ETTER HELL: Multitalentet Justin Timberlake har gjort suksess både på privaten og i arbeidslivet. Her med kona Jessica Biel i Soho i New York. Foto: Fame Flynet  Sweden
HELL ETTER HELL: Multitalentet Justin Timberlake har gjort suksess både på privaten og i arbeidslivet. Her med kona Jessica Biel i Soho i New York. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Justin Timberlake (33) har hatt et fantastisk år, med suksess både privat med kjæresten Jessica Biel (31) og karrieremessig med et nytt album og flere filmroller.

Nå har den sympatiske sangeren derimot gått på en smell. Onsdag måtte popstjernen avlyse sin planlagte konsert i Madison Square Garden i New York på grunn av helseproblemer.

«Cry Me a River»-stjernen brukte det sosiale nettstedet Twitter til å forklare fansen at han var for syk til å gjennomføre den planlagte konserten.

- Hei, New York. Det finnes aldri en enkel måte å si dette på.. Jeg må dessverre utsette kveldens konsert til fredag på grunn av helseproblemer. Jeg ber om unnskyldning til alle som har kjøpt billetter til kveldens konsert. Jeg er veldig lei meg. Håper å se dere alle på fredag, skrev Timberlake på Twitter.

Hverken popstjernen eller hans representanter har uttalt seg om hva som feiler superstjernen.

LES OGSÅ:  Feiret seieren på Taco Bell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer