Bjarne Brøndbo:

Slått ut av corona

Bjarne Brøndbo ble smittet av viruset før jul.

CORONASYK: Bjarne Brøndbo fikk kjenne på coronavirusets krefter da han ble smittet rett før jul. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
CORONASYK: Bjarne Brøndbo fikk kjenne på coronavirusets krefter da han ble smittet rett før jul. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

D.D.E.-vokalisten Bjarne Brøndbo (57) gikk inni i julefeiringa med en positiv coronatest. Det avslører han selv til NRK.

- Jeg kjente at smaken i munnen og luktesansen forandret seg, forteller han.

Tap av smak- og luktesans er et velkjent symptom på coronasmitte, og ikke overraskende var det nettopp det han var. 57-åringens bror Eskil Brøndbo, som også er en del av trønderbandet, hadde testet positivt bare få dager tidligere.

- Jeg kan si det så enkelt som at riskremen og kålgrøten smakte akkurat det samme, forteller en lattermild 57-åring til NRK.

For familien Brøndbo, og mange andre, ble det dermed en julefeiring sterkt preget av viruset som har herjet i landet i snart to år. Ifølge artisten ble de helt slått ut, og tilbrakte store deler av høytiden sovende i hver sin stol.

Nå, omtrent to uker etter at formen begynte å skrante, er artisten heldigvis på bedringens vei.

- Jeg var redd for at dette skulle henge i, men det ser ut som jeg kommer meg fortere enn fryktet. Til og med smak- og luktesans er på vei tilbake, så nå ser jeg lyst på livet. Nå er det bare om å gjøre å ikke spise for mye, fleiper han.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope Vis mer

Jubileum

Nå gjelder det for D.D.E.-vokalisten å holde seg frisk. I mars er det nemlig planlagt en helt spesiell konsert.

26. mars inntar D.D.E. Trondheim Spektrum for å kjøre i gang jubileumskonsert, da bandet fyller hele 30 år.

Om smittesituasjonen tillater konsert eller ikke er for tidlig å si, men Brøndbo forsikrer at om det blir slik skal det bli tidenes opplevelse for både dem selv og publikum.

LES OGSÅ: På sykehus etter prompe-ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer