Slått på scenen under konsert

Danser slo Lady Gaga med en stokk.

FIKK HJERNERYSTELSE: Lady Gaga ble skadet på scenen under en konsert i New Zealand da en danser slo henne i hodet med en stokk.  Foto: All Over Press
FIKK HJERNERYSTELSE: Lady Gaga ble skadet på scenen under en konsert i New Zealand da en danser slo henne i hodet med en stokk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er kjent for å være en perfeksjonist, men ikke alt gikk etter planen under Lady Gagas (26) konsert i New Zealand søndag kveld.

Mens hun sang «Judas» kom en danser opp på scenen for å fjerne noen rekvisitter, men slo istedet stjernen med det som ser ut som en lang stokk. Videoklipp fra opptredenen viser Gaga mens hun snubler og holder seg på hodet, før hun går av scenen.

26-åringen fortsatte showet etter ulykken.

- Gaga har hjernerystelse, men kommer til å bli ok…skjønner ikke at hun fullførte showet, skrev stjernens sminkør Tara Savelo på Twitter.

På tross av skaden var popstjernen fornøyd med konserten.

- Jeg har det kjempegøy i New Zealand!! De siste showene har føltes ut som festivaler. Så fri, ville og lykkelige, det musikk handler om, skrev Gaga på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lady Gaga dumpet kjæresten  

Se hendelsen her!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer