Erik Sæter:

- Slått ned flere ganger

Realityprofilen opplever stadig at folk ønsker å yppe med ham på byen. Nå har han fått nok.

UTFORDRENDE KJENDISTILVÆRELSE: Erik Sæter mener folk er ute etter å provosere på grunn av at han er tidligere reality-deltaker. Foto: TV 2
UTFORDRENDE KJENDISTILVÆRELSE: Erik Sæter mener folk er ute etter å provosere på grunn av at han er tidligere reality-deltaker. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Kjendistilværelsen byr åpenbart på noen humper for realitystjerna Erik Anders Sæter (22), som først gjorde seg bemerket i fjorårets sesong av «Paradise Hotel».

For selv om Sæter har levd godt på realitydeltakelsen i etterkant, med flere tv-opptredener og økende popularitet på sosiale medier, synes ikke alle like godt om ham - om vi skal tro han selv.

For to uker siden opplevde han og kjæresten, realityprofilen Isabelle Eriksen (22), en ubehagelig situasjon på et utested i Oslo, forteller han.

HARDE TAK: når tidligere «Paradise Hotel» og «Farmen Kjendis»-deltaker Erik Sæter møter sitt alter ego i lysluggens nye musikkvideo. Video: Brohem/Rød Løper Vis mer

- Vil provosere

- Noen prøvde å ta på kjæresten min, og kysse henne. Da jeg gikk mellom endte jeg opp med å bli slått ned. Det var åtte gutter som skulle gi meg juling, og så ble jeg slått i trynet av fire forskjellige folk, forteller Sæter, og følger opp:

- Folk vil gi meg juling fordi jeg er den jeg er. Den siste måneden har jeg blitt slått ned flere ganger enn jeg kan huske. Folk har lyst til å provosere og å være jævlige, mener han.

Da Se og Hør møtte 22-åringen under Kjendisgallaen søndag kveld, hadde han sminket ansiktet for å dekke over flere kloremerker. Merkene stammet ifølge ham selv fra en hendelse forrige uke.

- Det var en dame på 7-Eleven som mente jeg sneik i køen, og hun hisset seg skikkelig opp. Jeg forsøkte å komme meg ut, men da angrep hun meg, og klorte meg i ansiktet, forteller han.

Han er usikker på om kjendisstatusen hans har noe å gjøre med kvinnens reaksjon.

TIL EGYPT: Isabelle Eriksen og Erik Sæter avslørte for noen måneder siden at de var et par. Nå har han overrasket henne med ferie i bursdagsgave. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TIL EGYPT: Isabelle Eriksen og Erik Sæter avslørte for noen måneder siden at de var et par. Nå har han overrasket henne med ferie i bursdagsgave. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Mener han blir forhåndsdømt

Sæter har valgt å ikke politianmelde noen av de ovennevnte hendelsene, da han ikke tror det vil føre noe med seg.

- Det å være kjent fra realityverdenen gjør at folk ikke respekterer deg. Det bør man gjøre uansett hvem folk er, sier han.

Isabelle Eriksen, også hun kjent fra «Paradise Hotel», forteller selv at også hun opplever at fulle folk kommer bort for å lage kvalm.

- Det er ikke noe gøy - vi har bare lyst til å kose oss. Det er en utfordring, men det er heldigvis ikke noe som skjer hele tiden, sier hun.

BLIR RASENDE: I Viafree-serien «Helt ærlig», klarer Erlend Elias å hisse opp lillebroren Erik Sæter. Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Prøver å gjøre oss sjalu

Eriksen forteller videre at den plagsomme oppmerksomheten er blitt verre etter at hun og Sæter sto frem som et par. Hun spekulerer i om folk reagerer annerledes nå som hun har kjæreste.

- Folk vet tydeligvis at vi er sammen, og gjør ting for å provosere, sier hun.

Det var i august at Sæter og Eriksen avslørte at de var blitt et par, etter å ha tilbrakt tid sammen siden februar. Selv om Sæter er «forelsket» og «glad», forteller han at det til tider er utfordrende å være et offentlig par.

Selv om deres egne følgere i sosiale medier ofte gir tilbakemeldinger på at de er glade for at de har funnet kjærligheten med hverandre, er historien ofte en annen ute på byen.

SMERTEFULLT: Henrik Borg og Aleksander Sæterstøl finner på mye rart i serien sin på Viafree, men smerteterskelen fikk kjørt seg da de bestemte seg for å vokse rumpene sine. Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det er jo folk som prøver å gjøre oss sjalu. Det er bare teit.

- Jeg kan skjønne at folk ikke liker meg fordi jeg har så mye selvtillit og snakker i store ord om meg selv, men det betyr ikke at folk kan prøve å slå meg ned eller å ta dama mi mellom beina, sier han oppgitt.

Eriksen ble for øvrig overrasket med bursdagspresang fra kjæresten i helga - en ferietur til Egypt. Nå gleder de seg til å reise sammen på tur.

LES OGSÅ: - Dette har ikke skjedd på flere tiår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer