Illustrasjonsbilde Foto: SCANPIX
Illustrasjonsbilde Foto: SCANPIX Vis mer

- Slått ned av TV-kjendis

En rolig tur ut på byen endte på legevakten for Jørgen Cappelen og kompisen.

SEHER.NO: Jørgen Cappelen (22) og Thomas Nyberg (26) hevder de ble angrepet av en profilert TV-kjendis da de var ute på byen natt til onsdag.

Sammen med noen kompiser var de to på karaokebaren Sinatra på Aker Brygge. Krangelen med TV-profilen startet da de to gikk ut for å ta en røyk.

- Med ett sto vi sammen med den kjente personen. Vi snakket ikke noe særlig sammen, men han mente at vi gjorde narr av ham. Etter hvert ba vi ham om å slappe av, men da tente han på alle plugger, forteller Cappelen til VG.

Deretter skal Cappelen og kameraten blitt angrepet av med både skalling og slag. Krangelen endte til slutt med et besøk på legevakten for Cappelen.

- Knuffingen og slagene første til at jeg gikk i bakken og slo skulderen ut av ledd. Thomas gikk imellom, og redd som jeg var sprang jeg fra stedet og til et annet utested, helt til jeg var 100 prosent sikker på at han ikke kunne ta meg igjen.

TV-profilen på sin side husker svært lite fra hendelsen.

- Jeg husker jeg kranglet med et par stykker, men jeg har ikke slått eller skallet noen. Det hadde jeg merket i kroppen dagen etter. Nå husker jeg ikke alt så godt selv, for jeg var ganske svimmel, men hvis han opplevde situasjonen ubehagelig, så vil jeg veldig gjerne snakke med ham, sier han.

Ifølge Cappelen har de to skværet opp via telefon, og han forteller at de to skal møtes igjen for en prat, skriver VG.

LES OGSÅ: Skandalesommeren fra A-Å