SLÅTT NED: Premierefesten for årets Robinsonekspedisjon endte med tårer for deltaker Randi-Anette Ejme torsdag da hun ble slått ned av en sine mannlige kolleger fra realityserien. Foto: Stella Pictures
SLÅTT NED: Premierefesten for årets Robinsonekspedisjon endte med tårer for deltaker Randi-Anette Ejme torsdag da hun ble slått ned av en sine mannlige kolleger fra realityserien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slått ned av kollega på Robinson-festen

- Jeg gikk rett i bakken, sier Randi-Anette Ejme om det overraskende angrepet på premierefesten.

SEHER.NO: Smilene og jubelen satt løst da årets deltakere i realityserien «Robinson- ekspedisjonen» torsdag feiret seg selv på premierefest i Oslo sammen med representanter fra TV3 og pressen.

Men etter at den offisielle delen av arrangementet var over og pressen hadde gått hjem fra utestedet Emil & Samuel, ble festen avbrutt da deltakeren Randi-Anette Ejme (29) ble slått i ansiktet av en av sine mannlige Robinson-kolleger inne på utestedet i Oslo.

Flere kilder Seher.no har vært i kontakt med bekrefter episoden.

Slo hodet i bakken
Ejme hevder den mannlige deltakeren - som kommer inn i serien senere og hittil ikke er avslørt av TV3 - skal ha slått henne så hardt at hun falt og slo hodet i bakken.

- Ja, jeg ble slått i ansiktet, så jeg falt i bakken. Vi hadde stått og pratet, men akkurat hva som var foranledningen for slaget husker jeg ikke. Jeg tror jeg var ute ca. ett minutt og da jeg våknet opp hadde jeg smerter i bakhodet og var hoven i ansiktet, sier hun til Seher.no.

Etter slaget skal den mannlige realitykollegaen ha blitt bedt om å forlate festen av dørvaktene, mens Randi-Anette ble fulgt hjem av en venninne.

- I dag er jeg hoven og jeg tror jeg har fått en lett hjernerystelse. Jeg skal prøve å komme meg til legen så fort som mulig. Jeg kommer nok også til å anmelde saken. Jeg er sjokkert over at noe sånt kunne skje, sier hun.

Beklager slaget
Den mannlige realitykollegaen som stod bak slaget, innrømmer at episoden fant sted, og beklager sin oppførsel.

- Jeg vil ikke kalle det et slag. Det var mer en fik med flat hånd, og jeg skjønner ikke at det skal være mulig å gå i bakken på grunn av det. Jeg tror nok hun opplevde det mer dramatisk enn det var.

- Vi hadde vært i tottene på hverandre hele kvelden og jeg husker jeg ville hun skulle gå vekk. Jeg har aldri slått noen før, hverken gutter eller jenter og beklager det som skjedde. Nå håper jeg vi kan møtes og snakke om det, sier han til Seher.no.

Ber om møte
Line Vee Hanum i TV3 sier kanalen vil ta initiativ til et forsoningsmøte mellom de to realitydeltakerne.

- Jeg kan bekrefte at det skjedde en episode som involverte to av deltakerne i årets ekspedisjon på premierefesten.

- I mine fire år med «Robinsonekspedisjonen» kjenner jeg ikke til at det har skjedd noe lignende. Vi kommer til å ta initiativ til å få de to til å møtes for å snakke sammen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble kjærester etter Robinson