- FRYKTET DET VERSTE: Linn Gjerstad strittet imot med sine siste krefter da overfallsmennene forsøkte å slepe henne inn i en bakgård. Foto: Anders Myhren/Seher.no
- FRYKTET DET VERSTE: Linn Gjerstad strittet imot med sine siste krefter da overfallsmennene forsøkte å slepe henne inn i en bakgård. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Slått ned av fire menn

- Jeg er glad jeg lever, sier "71 grader nord"-Linn.

SEHER.NO: "71 grader nord"-deltakeren Linn Gjerstad (31) opplevde opplevde sitt livs mareritt da hun for to helger siden skulle hjem etter en tur på byen i Oslo.

Et stenkast unna Bogstadveien på Oslos vestkant ble hun ifølge Her og Nå stanset av fire menn, som skallet henne ned og dunket hodet hennes flere ganger i murveggen.

- Jeg var totalt hjelpeløs, sier Linn til bladet.

De fire mennene forsøkte også å slepe henne med seg inn i en bakgård, men stakk av da to jenter som hadde hørt Linns skrik kom løpende.

På Legevakten ble det etterpå konstatert at Linn hadde pådratt seg både hjernerystelse, øresus og hevelser i bakhodet som følge av overfallet.

- Hadde ikke jentene kommet til unnsetning, vet jeg ikke hva de hadde gjort med meg, men jeg fryktet det verste, sier hun til bladet.

LES OGSÅ: - Hvem har fucket opp dette?