FOTBALLSPILLER: George spiller en fotballspiller i sin nye film, som er en sportskomedie fra 1920-årene. Foto: All Over Press
FOTBALLSPILLER: George spiller en fotballspiller i sin nye film, som er en sportskomedie fra 1920-årene. Foto: All Over PressVis mer

Slått langflat på banen

George Clooney fikk smake gresset under filminnspilling, nå får det følger...

SEHER.NO: filmkjekkasen var på forhånd helt sikker på at han var i form til å takle all "julingen" han ville få når han nå skulle spille fotball.

Men den gang ei.

For ikke før hadde Clooney kommet seg utpå banen ble han smadret i gresset av en av sine medspillere.

Superstjernen hadde på forhånd bestemt seg for å kun ansette skuespillere som var på høyde med han selv til filmen. Dette for at han ikke skulle bli "slått ned" for hardt.

Likevel ble altså innspillingen langt tøffere enn han hadde trodd. Derfor har Clooney nå laget nye regler på settet - ikke slå ned regissøren.

- Jeg hadde planer om å lage denne filmen allerede for 10 år siden. Og da jeg endelig fikk det til og kom meg ned til fotballbanen, ja da skjønte jeg jo at jeg faktisk måtte spille fotball. Så jeg sørget for at alle de som skulle spille fotballspillere var på høyde med meg selv eller lavere, og tro det eller ei, så var det kjempevanskelig, for skuespillere er blitt kjemper med årene. Den første som slo meg i bakken meg var kun 21 år. Jeg løp nedover midtdelen av banen og han bare løp rett inn i meg, så jeg gikk rett i bakken og fikk ikke puste. Jeg hadde glemt den delen av fotballen, så nå har jeg laget en regel om at man "ikke skal slå regissøren", uttalte Clooney.

LES OGSÅ: - Viste fram kjæresten