Slått i svime av mann - anmelder likevel ikke

– Vi har vel ikke akkurat skværet opp, men vi har i hvert fall hatt en samtale...

ANMELDER IKKE: Fredag kveld fortalte Randi-Anette Ejme at hun ville anmelde saken, men dette avviser hun nå. Foto: Stella Pictures
ANMELDER IKKE: Fredag kveld fortalte Randi-Anette Ejme at hun ville anmelde saken, men dette avviser hun nå. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Forrige torsdag feiret årets deltakere i realityserien «Robinson- ekspedisjonen» seg selv på utestedet Emil og Samuel i Oslo. Smilene satt løst hele festen, men da den offisielle delen av arrangementet var over, ble festen avbrutt da en mannlig Robinson-deltager slo Randi-Anette Ejme (29) i ansiktet så hun skal ha mistet bevisstheten inne på utestedet.

Ejme avslørte overfor Seher.no at hun kom til å anmelde overfallet.

- I dag er jeg hoven og jeg tror jeg har fått en lett hjernerystelse. Jeg skal prøve å komme meg til legen så fort som mulig. Jeg kommer nok også til å anmelde saken. Jeg er sjokkert over at noe sånt kunne skje, sa hun.

Men nå avviser Randi-Anette at hun kommer til å anmelde mannen, ifølge Porsgrunns Dagblad.

– Vi har vel ikke akkurat skværet opp, men vi har i hvert fall hatt en samtale i etterkant, sier hun til avisen.

Fredag fortalte Line Vee Hanum i TV3 at kanalen ville ta initiativ til et forsoningsmøte mellom de to realitydeltakerne.

- I mine fire år med «Robinsonekspedisjonen» kjenner jeg ikke til at det har skjedd noe lignende. Vi kommer til å ta initiativ til å få de to til å møtes for å snakke sammen, sa hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slått ned av kollaga på Robinson-festen