Slått i hodet og brent i tøyet med sigaretter

- Jeg var et mål for dem, sier Susan Boyle om den rystende opplevelsen.

SNAKKET UT: En åpenhjertig Susan Boyle fortalte om sin vonde fortid som mobbeoffer, da hun gjestet talkshowet til Oprah Winfrey. Foto: All Over Press
SNAKKET UT: En åpenhjertig Susan Boyle fortalte om sin vonde fortid som mobbeoffer, da hun gjestet talkshowet til Oprah Winfrey. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske sangerinnen Susan Boyle har gjort kometkarriere etter at hun ble oppdaget i TV-programmet «Britain's Got Talent».

Men i et intervju med talkshowdronningen Oprah Winfrey, avslørte 49-åringen at hennes nåværende liv er et langt sprang fra oppveksten i trange kår i Skottland.

- Jeg ble ofte mobbet som liten. De kalte meg stygge ting, de slo meg i hodet, spente bein på meg og brant tøyet mitt med sigaretter. Jeg var et mål for dem, sier Susan Boyle.

Susan hevder at mobbingen førte til at hun lenge følte seg uønsket, men at hun etter sangsuksessen har fått et nytt syn på livet.

- Jeg var en feiging og tok aldri igjen mot mobberne, men føler jeg har fått ny respekt på grunn av syngingen min. Nå føler jeg meg som en prinsesse og elsker for første gang i livet mitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Brøt sammen i tårer på toget