Slått i bakken av bladforside

Avsløringen ble for mye for halvt norske Chrissy Teigen, da hun havnet på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue.

SLÅTT I BAKKEN: Christine Teigen ble overrasket da hun fikk se den nye forsiden av Sports Illustrated Swimsuite for 2014.
SLÅTT I BAKKEN: Christine Teigen ble overrasket da hun fikk se den nye forsiden av Sports Illustrated Swimsuite for 2014. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I år feirer Sports Illustrated Swimsuit Issue 50 år.

På forsiden har magasinet tidligere blant annet hatt store navn som Tyra Banks, Kate Upton, Beyonce og Vendela Kirsebom, og i forbindelse med 50 års jubileet er det en ny «norsk» kvinne som pryder forsiden.

Halvt norske Christine «Chrissy» Teigen (28) stiller opp på forsiden av magasinet, sammen med danske Nina Agdal (21) og amerikanske Lily Aldridge (28).

EKTEPAR: Musikeren John Legend og modellen Chrissy Teigen har vært sammen siden 2007. I september i fjor giftet de seg. Foto: All Over Press
EKTEPAR: Musikeren John Legend og modellen Chrissy Teigen har vært sammen siden 2007. I september i fjor giftet de seg. Foto: All Over Press Vis mer

Det er første gang siden 1994 at tre modeller får pryde forsiden sammen. Den gang var det Kathy Ireland, Rachel Hunter og Elle MacPherson som fikk oppdraget. Denne gangen er det Skandinavia, men Agdal og Teigen som dominerer utgaven.

Teigen, som er gift med musikeren John Legend (35), har prydet forsiden før, men denne gangen er det ekstra spesielt siden det er en jubileumsutgave.

- Jeg er målløs. Jeg kunne ikke ha vært lykkeligere over å være på dette coveret. Fantastisk! Jeg begynte å gråte. Jeg skalv fordi jeg ikke kunne tro det, sier den «norske» modellen til People.com.

«Jeg gleder meg til å tilbringe de neste ukene sammen med de fantastiske kvinnene i denne utgaven. Gratulerer!», skriver Teigen på Twitter og gratulerer samtidig Nina Agdal og Lily Aldrige.

SPORTS ILLUSTRATED: Dette er forsiden som fikk Chrissy til å gå av skaftet.
SPORTS ILLUSTRATED: Dette er forsiden som fikk Chrissy til å gå av skaftet. Vis mer

LES OGSÅ:    La ut toppløsvideo på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer