ANGREPET: Paris Hiltons lillesøster, Nicky, lot seg ikke pille på nesen da hun ble angrepet utenfor en restaurant i Hollywood. Foto: All Over Press
ANGREPET: Paris Hiltons lillesøster, Nicky, lot seg ikke pille på nesen da hun ble angrepet utenfor en restaurant i Hollywood. Foto: All Over PressVis mer

Slått i bakken av angriper

Men Paris Hiltons lillesøster viste muskler mot gjerningsmannen.

SEHER.NO: Det var natt til mandag at Paris Hiltons lillesøster, Nicky Hilton (24), ble angrepet - og slått i bakken - utenfor en restaurant i Hollywood. Men istedenfor å bli lamslått av skrekk, gikk Nicky heller til motangrep - og holdt gjerningsmannen til politiet kom og hentet ham.

Til det amerikanske kjendisnettstedet TMZ bekrefter kilder i politiet at en mann angrep Hilton og slo henne i bakken, men at hun klarte å holde fast i overfallsmannen mens vitner ringte politiet.

Mannen skal ha blitt pågrepet umiddelbart, mens Nicky kom seg fra hendelsen uten skader.

Den 24 år gamle jenta, som er svært tynn, har i lengre tid blitt offer for spekulasjoner om spiseforstyrrelser. Tidligere har hun blant annet blitt beskyldt for at hun nekter å spise, bare for å komme seg enda mer ned i vekt.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  Nicky Hiltons nakensjokk