Slått helseløs foran Halle Berry

Oscarvinnerens eks-kjæreste og hennes nåværende flamme måtte begge til sykehus etter det blodige slagsmålet på Thanksgiving. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdagens Thanksgiving-feiring endte i et blodig drama for «Monster's Ball»-skuespilleren Halle Berry (46), da hennes eks-kjæreste Gabriel Aubry (37) gikk til angrep på hennes nåværende kjæreste Olivier Martinez (46) foran hennes hjem.

Aubry og Berry har lenge kjempet mot hverandre i en bitter familierettssak om datteren Nahla (4).

Politikilder sier til nettsiden TMZ at Aubry skal ha dukket opp Berrys hjem  for å levere deres datter Nahla i henhold til avtalen om omsorgsretten de inngikk etter bruddet, da episoden skjedde.

Angrepet skal ha skjedd i 10-tiden torsdag morgen.

- Olivier gikk opp til ham og sa «Vi må komme oss videre». Da slo Gabriel mot ansiktet hans, men Olivier blokkerte og slaget traff ham i skulderen i stedet, sier kilden til nettsiden.

Gabriel skal deretter ha dyttet Martinez over ende, men slagsmålet endte med at han selv ble liggende fastklemt under Halle Berrys nåværende kjæreste.

Halle Berry skal ha flyktet med datteren, etter å ha blitt vitne til den dramatiske episoden.

Det er foreløpig ikke kjent om det var Berry selv, eller noen andre i hennes hjem, som ringte nødnummeret 911.

Til sykehus
Øyenvitner sier til TMZ at ambulanser fraktet begge kamphanene til sykehuset etter at bataljen var over.

På sykehuset skal legene ha konstatert at Martinez - som tidligere har datet Kylie Minogue - skal ha pådratt seg et mulig brudd i den ene hånden og mulige skader i halsen.

Aubry skal ha brukket et ribbein, fått flere skrammer i fjeset og en mulig hodeskade.

Etter legesjekken skal Aubry ha blitt arrestert av politiet, og siktet av politiet for angrepet. Han er nå løslatt etter å ha betalt en kausjon på 113 000 kroner.

Halle Berry var sammen med den franske modellen Aubry fra 2005 til 2010.

Samme år som hun forlot Aubry, begynte Halle å date Martinez. Tidligere i år bekreftet de to sin forlovelse.

Slagsmålet skjedde en dag etter at Halle, Olivier og Gabriel sammen skal ha deltatt på en Thanksgiving-fest med vesle Nahla, ifølge Radaronline.com.

TMZ melder at Halle Berry og Olivier Martinez  også har fått en domstol til å bestemme at Gabrile må holde seg minimum 100 meter borte fra Halle, Olivier og Nahla.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer